Im hoome!

Hej! Hemma från skara igen. Åkte där ifrån vid 19 och var hemma vid 21(?) Det har vart tre jätte mysiga dagar med mycket bad, skratt, mys, sol osv! Orkar inte blogga idag utan det kommer imorgon!

Puss <3

Hej! Eftermiddagen och kvällen har vart vä...

Hej! Eftermiddagen och kvällen har vart väldigt trevlig! Vi har umgåtts och spenderat kvalitetstid tillsammans. Åh, det finns maaassa snyggingar här ;D Hihih imorgon ska vi gå in på sommarlandet, det kommer bli så kul!! Ska bada en massa och får se om jag vågar åka fritt fall, en vattenrutschkana (stavas det så? :P) där man kommer upp i ca 100km/h. Nu skall jag ta och läsa en stund och sedan blir det att sova. Hejdå! <3


Tjenixen ;) har precis käkat en macka inn...

Tjenixen ;) har precis käkat en macka inne i stugan på campingen. Vi körde lite fel.. HAHAHA jag säger bara det, när jag skaffar bil ska jag ha en GPS! Annars har vi det bra! Just nu skiner solen och fåglarna kvittar! Senare ska vi gå och käka pizza på campingens pizzeria. Ikväll ska vi ha en mysig kväll tillsammans med godis, chips, dip och spel. Nu ska vi gå ut och se oss omkring lite :P ByeBye! <3


Härlig dag! :)

Hej! Idag har det vart så himla härligt väder! 28 grader i skuggan!! Underbart! Cyklade till stranden med kim och badade, det var jätte härligt i vattnet och nästan inga maneter. Såg 3 stycken men de var ganska långt bort och så, så det var lugnt! Tror jag lyckades få lite färg idag iallafall! Haha kim somnade när vi låg och solade en stund.. Självklart var jag ju tvungen att jäklas lite så han vakade av att han fick massa vatten över sig ;) Mohaha (A)

Efter det cyklade vi hem och då blev det till att göra sig iordning för skulle ut och äta middag för att fira farfar med farmor, farfar (såklart), pappa, cissi, hanna, ingela och harry.
Först fick vi fläskkotlett och klyftpotatis och sås + sallad till varmrätt och efter det fick vi en jätte god tårta! Muumsigt. Tror ju inte någon gick därifrån hungrig iallafall. Sedan åkte vi hem till farmor och farfar där de ställde fram frukt, godis, dricka mm och vi var där och umgicks en stund.

När vi kom hem blev det att packa tills imorgon. Vi skall nämligen ha en riktigt härlig helg på skara sommarland. Imorgon åker vi ner och vi får tillgång till stugan klockan två. På lördag blir det att vara inne på sommarlandet hela dagen och även på söndagen. vi åker hem på söndag kväll :)

Nu ska jag nog gå och lägga mig eftersom mamma ska tvinga upp oss vid halv 9 imorgon.. förstår inte varför eftersom vi inte ska åka förän typ halv 1 :S

Stallet + löprunda

Kom hem från stallet + springtur för en stund sen..
Jag hoppade sluggo idag. Han tyckte det var lika kul som vanligt! Vi hoppade lite högre idag än vi har gjort innan. Jag vat ju inte hur mycket han har hoppat innan och så så jag har bara hoppat ganska lågt med honom. Idah hoppade vi 70-80 som högst tror jag det var. Han hoppade det hur lätt som hellst, no problem där asså ;) En sak som jag har märkt att han har problem med; det är att trav-hoppa! Han kan inte det 9 gånger av 10 så river han när man kommer in i trav (får han ta ett galoppsprång innan går det bra men inte att hoppa från trav) Det är som att han inte får med sig båda benen..

När jag kom hem bytte jag om och tog en springtur, härligt att kunna komma igång igen! Har ju inte kunnat springa på typ hela sommaren eftersom jag har vart förkyld osv -_-

Nu ska jag ta och titta på film, chao ;)

Djurnaglar

Nya naglar idag då ;)

Idag blev det, äntligen, djurnaglar. Har haft lust att göra det länge men det har bara inte blivit av :P

Här kommer bilder:






Becka testar Sluggo

Becka fick testa rida sluggo när hon var hemma hos mig :) (Tråkigt utan musik, jag vet, men har iget pogram så jag kan fixa det just nu)


Min kära syster försöker få igång grillen!

Haha Nanna försöker få igång pappas grill.. efter ett antal misslyckade försök kom den äntligen igång :P


Slöridning

Kom typ precis hem från stallet. Tog och red en stund "barbacka" i paddocken idag. Red inte helt barbacka utan hade ett schabrak och en barbackagjord. HAHA när jag började trava önkade jag att jag inte hade haft gjorden! Den var hård och jag tror bannemig att jag kommer ha blåmärken på insidan låren imorgon. Sluggo var väldigt pigg idag och inte riktigt på humör för att jobba. Jag var inte heller riktigt peppad för det idag så det blev inte jätte hård träning. Gjorde mycket tempoväxlingar och avsaktningar. I slutet var han väldigt lugn och fin iaf ;)


Krock

Mamma ringde precis. Nanna har tydligen krockat med bilen ute på tjörn.. Hon fick vattenplaning och krockade med ett träd. Hon har ont i knät och där bältet satt. En granne skall åka och hämta henne och så ska hon ringa polisen för att se vad hon ska göra med bilen. Sedan ska hon antagligen åka in till sjukhuset och kolla så det inte är något allvarligt. Hon är tydligen mest arg för att hon satte ut bilen på annons idag!

Födelsedag

Godmorgon haha! Vaknade av att pappa ringde typ kvart över 12(nejnej jag sover inte länge!! (a)). Farfar fyller 80år på tisdag så han undrade om vi hade köpt present eller om vi ville vara med på en som de hade tänkt köpa. Jag sa att vi inte hade det så vi ska köpa en tillsammans. Så imorgon ska jag och nanna gå upp till farmor och farfar en stud med tårta och så. På torsdag ska vi allihopa (inkl. pappa, cissi och hanna.. tror inte oskar kunde) åka till en restaurang och äta middag för att fira farfar. Det kommer nog bli väldigt trevligt!

Nu skall jag gå och käka frukost! haha

Nu jävlar! haha

Nä, nu byter jag! Den andra designen är i stort sett klar men det är en liten detalj jag stör mig på.. det är en vit rand på ett ställe som jag verkligen inte får bort haha. Så nu skiter jag i det och byter ändå, är så trött på den jag har nu! Den nya designen ligger antagligen uppe innom 30 min 3 min ;)

Paddling osv med pappa (:

Hej! Det blev en lång dag hos pappa idag. Han kom och hämtade mig strax efter 10 och sedan åkte vi hem till dem. Det regnade när vi kom fram så vi tänkte att vi väntar och ser om det klarnar upp lite. Det gjorde vi så vid 12(?) gick vi ut och lastade på kanoten på taket på bilen och åkte till en sjö som pappa tänkte att vi kunde paddla i. När vi kom fram gick vi och kollade så det gick att sjösätta kanoten där (men fick gå ca 300m tills man kom till sjön). Det gick det så vi promenerade tillbaka, lyfte ner kanoten och bar iväg med den mot vattnet. Den var inte jätte lätt men vi hade bärremmar så vi kunde ha tyngden på axeln.

Det var kul att paddla men man kände det allt i axlarna och tricepsen, haha. När vi kom till andra sidan sjön (det var några km dit) började det småregna så vi satte oss och fikade tills det hade slutat. Sedan paddlade vi tillbaka och bar tillbaka kanoten, lastade upp den på taket och körde hem.

Efter en liten stund kom Nanna och då började vi göra iordning maten. Det tog ganska lång tid innan grillen kom igång, haha nanna var inte så bra på det! Men tillslut var maten klar och det var väldigt gott! Vi åt kött, potatisgratäng och sallad :)

Sen gjorde vi väl inte något speciellt, bara umgicks :P hehe




Nanna försöker få igång grillen :P


paddla

Hej hopp!
Snart kommer pappa och hämtar upp mig! Sedan är det att åka upp till vänersborg och hämta kanoten mm och sedan ut och paddla. Vi kommer väl paddla några timmar skulle jag tro. Det kommer nog bli kul.. har bara paddlat en gång i mitt liv men ah.. hahaha

min dag

Glömde ju helt och hållet bort.. Tänkte ju förut att jag skulle skriva om min dag med det föll ut ur min hjärna! haha

Jaja, bättre sent än aldrig ;)

Var uppe hos farmor och farfar idag, farmor satt och sydde nya överdrag till stolsdynorna när jag kom dit. Vi satt och tjötade en stund, jag, farmor och farfar. Sedan gjorde vi mat och så. Farmor gör så himla god mat asså! Jag älskar verkligen att äta där uppe. Hemma blir det ofta något snabbt och enkelt (iaf när jag gör mat hahahah) och vi har nästan aldrig grönsaker osv till. Hemma hos farmor och farfar är det nästan alltid redig middag. Idag t.ex. åt vi kassler och potatis med gräddsås, lingonsylt och grönsaker. Sedan åt vi glass med grädde, jordgubbssylt och maränger till. Man går aldrig hungrig från dem iallafall! haha snarare proppmätt!

Efter att vi hade ätit och så gick jag hem. Precis när jag var hemma började det ÖSregna! det var som om himlen hade öppnat sig. Det verkligen vräkte ner! Jag skulle till stallet.. -kul att rida i detta vädret!! -_- tänkte jag. Efter ca 15 min slutade det regna.. lika fort som det hade börjat slutade det. Farfar kom ca 5-10 minuter efteråt och så blev det att jag övningskörde till stallet.

Jag tog in sluggo, han hade MASSA styngflugeägg i pälsen så det var bara fram med rycktstenen och börja skrapa bort dem! Efter en ganska lång stund var jag iaf klar för ridning. Hade tänkt rida dressyr i paddocken men på grund av regnet blev det en uteritt istället, paddocken var vääldigt blöt! Red i ca 40 min och sen borsta av, skrapa bort mer ägg, ut med honom i hagen och köra hem.

Efter det har jag väl inte gjort så jätte mycket. Suttit vid datorn typ :P haha
Snart ska jag gå och lägga mig. Skall till pappa imorgon och han kommer vid 10 och hämtar mig. Vi ska paddla kanot om vädret tillåter det och sen käka med nanna som kommer upp efter jobbet.

Hejdå!

Norge

Asså jag fattar inte hur fan de tänker, hur de klarar av att göra något sådant.. Det är sjukt! Igår bombade de ju i oslo och sedan massmord på utöya (en ö). Det är ju minst 85 st som har dött och nästan alla är ungdomar. Sånt här ska inte ihända! Inte i norge! Inte i norden! Inte alls!

Den personen som åkte till utöya, utklädd till polis, och sköt alla dessa ungdomar kan inte vara frisk! Det går inte.. har han inget hjärta?! Tänk att ha å mångas blod på ens händer.. hur kan man leva med sig själv efter det? Jag fattar det inte. Tänk att veta att JAG gjorde det, jag hade ju inte klarat leva med det! En normal person hade inte kunnat leva med det!

Det äckligaste är ju att det är så nära! Det skall inte hända här. Jag har till och med släkt som bor bara några kilometer ifrån utöya, farmor växte upp i närheten. Tänk om han hade vart några kilometer där ifrån, tänk om han hade skjutit min släkt. Tänk om det var en terrorattack och det skulle bli krig eller något. Tänk om.. tänk om.. sånna tankar rör sig i min hjärna för tillfället.

Man kan ju inte bli mer än rörd när man läser/tittar på klipp på t.ex. aftonbladet. Har suttit med tårar i ögonen flera gånger när jag har både läst och hört fleras berättelse om händelsen på ön och hur de lyckades klara sig, hur de hade pratat med sina föräldrar och sagt att de kanske aldrig skulle ses mer, hur de berättade om när de återförenades med sina föräldrar. Mitt hjärta och mina tankar är i norge hos de som var inblandade i massakern och bomben.


Snart klar!

Snart är den nya bloggdesignen klar! ska bara finslipa den liite till och sedan åker den upp. Så håll utkik inatt eller imorgon. Måste säga att jag är riktigt nöjd med den än så länge. Denna designen är myyycket mer personlig iallafall! haha Nyfikna? Jag är iallafall nyfiken på vad Ni tycker om den.

hopplös! haha

Mamma kom precis hem från lisaberg. Hon har vart där och dansat.. Vad har hon med sig hem om inte 2 påsar chips, 2 påsar gott och blandat och en styck feting stjärnvinst på kexchoklad! Hon lyckas nästan alltid vinna något när hon spelar. Det är lite orättvist, jag vinner nästan ALDRIG nåonting hon vinner massor! Meeeen.. det är ju tur att man är hennes dotter då så man också får en del ;) hahaha

Jag har vart på liseberg mååånga gånger i mitt liv och trots det har jag bara vunnit stjärnvinst en gång (vad jag vet :P)! hehe

Chokladbollar

Har precis gjort chokladbollar, mumms!
Så nu står de i kylen och väntar på att bli uppätna. Hihi

Tänkte läska er med en liten bild så här får ni! ;) mohahah


Irriterad

Hej! Idag är jag inte på roligt humör måste jag säga. Det började med att jag väcktes av adam (min lillebror) för att han hade ont i halsen. Jag sa till honom att han skulle ta en halstablett och så somnade jag om. När jag vaknade igen sen och gick upp så satt han och gnydde för att han hade ont i halsen. Han har suttit och gnytt/gnällt sen dess och så pratar han inte (även om han kan) utan skrev på papper. Jag får panik på honom!! Kan inte hjälpa det och jag vill inte bli irriterad men jag blir det ändå. Jag har blivit jätte lätt-irriterad på sista tiden, jag har ingen aning om varför men jag gillar det inte! Det kan vara en sån sak att adam ropar att jag ska komma så kan jag bli irriterad :s

Känner mig så jäkla taskig också, han gör ju inget fel men jag blir sur på honom ändå..


ny design på ingång

Håller på att knåpa på en ny bloggdesign. Måste säga att för att inte kunna någonting så är jag jävligt grym! HAHA!! Headern är klar (och den blev faktiskt riktigt bra! ;)) Har precis börjat fixa lite med designen men det orkar jag inte göra klart idag, hehe! Men om ett par dagar eller hur lång tid det nu tar så kommer det upp en ny personligare design! Den jag har nu är så tråkig, opersonlig, den är inte jag, säger ingenting om mig eller innehållet på bloggen.. Visst den är väl fin och så men, nej!

Rätt namn iaf!

Tjena mittbena! ;)

Haft en segisdag idag! Har typ inte gjort något och har inte vart på humör för att göra något heller haha. Fick pallra mig ut i regnet för att köra nanna till bussen förut, haha det är så kul att köra på ett speciellt ställe (på gångbanan) innan busshållplatsen vid nösnäs! Vägen är jätte guppig, tänk er massa, små, väggupp på rad. Kan inte beskriva det bättre.. där är det iaf väldigt kul att köra! ;)

På vägen hem började min oljelampa lysa -_- jag kollade oljan men oljetanken var typ halvfull.. kunde inte se att oljeslangen hade lossnat, vad fan är det nu för fel på moppe helvetet? Blir så trött när den krånglar hela tiden!! Märket har rätt namn iaf! CPI=CP Innuti! haha. Meeeen jag gillar den ändå!


;P

Hej! :D Hur står det still? haha

Idag var det sista dagen med penicillinet och förkylningen är på väg bort! Det gillas ;) Har vart dålig på att blogga de senaste dagarna.. Kan bero på att jag inte har någonting att blogga om för tillfället. Mitt liv är inte så spännande just nu eftersom jag bara chillar och har det gött :P haha

Var i stallet idag iaf. Red ut med Mia och Alexandra :) Det belv en mysig skrittrunda!

dressyr

Hej! Har vart i stallet sen typ kvart i tio tills för typ en halvtimme sen.
Först kom hovlsagaren och skodde om sluggo och en annan häst. När det var klart red jag en stund. Red i paddocken men det var ganska blött i mitten så höll mig på spåret och tränade på skänkelvikningar. Han gick jätte fint efter en stund! Först var han lite töntig och ville inte gå i vattnet/geggan när jag värmde upp honom på volter mm. Men det lade sig och i slutet brydde han sig nästan inte om det. Hade inte ridigt ett ordentligt dressyrpass på ett tag så det behövdes. hehe

Vi får se när nanna hänger med och rider, hon kunde ju inte i lördags så.. men iaf, när hon väl hänger med lovar jag att ni skall få bilder efteråt ;)

Harry Potter

Bion var AWESOME!!! :D Vi såg ju den sista hp filmen, Harry Potter och Dödsrelikerna del 2. Den levde verkligen upp till förväntningarna! Jag har ju läst boken så visst, vissa saker stämde inte och vissa saker hade de missat men förövrigt var den grym! Den är en av de bästa harry potter filmerna enligt min åsikt. Men satt och grina igenom nästan halva filmen haha! Jag är så jävla blödig. Det är så tråkigt att det var den sista filmen! Tänk.. harry potter har vart i våra liv i 10 år! Det är sjukt!! Första filmen kom ut 2001. Jag kommer så väl ihåg när jag tittade på den hemma, jag skulle alltid se den på svenska eftersom jag inte hann läsa texten när vi hade den på engelska med svensk text. Så liten var jag då! Jag har sett varenda harry potter film på bio, och nu är det slut. Ingen mer film att längta efter. Det är nästan lite deprimerande. Hahah

För er som inte har sett den sista filmen (eller de övriga filmerna).. GÖR DET! (om ni gillar den typen av filmer då ;P) och för er som gillar filmerna men inte har läst böckerna: Ta er tid att läsa dem för de är 10000000 gånger bättre (fast 1:an och 4:an är lite sega det första kapittlet ^^)

När den sista kommer ut på film ska jag bannemig ha ett harry potter maraton! hihi någon som är på? :D

Bio :D

Hejhej! förlåt för att jag inte bloggade igår.

Just nu väntar jag på att några kompisar skall komma och hämta mig, vi skall till göteborg och käka och sen se på harry potter! Det kommer bli awesome :D Bloggar mer när jag kommer hem. Puss

Citat

Köm över ett, enligt mig, väldigt bra citat igår! Det löd såhär: "Don't dream you're life, live you're dream"
Jag är lite utav en "drömmare". Jag kan ligga och fantisera om hur jag vill att mitt liv/saker ska vara. Dags att lägga ner drömmandet och börja leva det? Hell yeah! (man ska bra lyckas göra det också!)

Nu skall jag in i drömmarnas land, syns i verkligheten! (alltså imogon, för er som inte fatta)

Halvdöv!

Tjena! Jag har fått ett jätte jobbigt lock för det högra örat, känner mig halvdöv! haha
Någon som vet hur man snabbast blir av med det? Jag ratar den metoden att hålla för näsan och trycka och svälja, det brukar oftast bara bli värre för mig när jag gör det. Har aldrig gillat den metoden. Det slutar 99 gånger av 100 med att jag har lock för båda öronen istället för ena/locken bara har blivit värre efter att jag har använt den metoden. Vissa lock för öronen försvinner ju om man gäspar/sväljer/tuggar osv, men inte detta, det är ett sånt irriterande lock som oftast sitter i nägra dagar om ni fattar vad jag menar.

Får väl ta och googla det som allt annat :P haha! Jag måste säga det att google är verkligen min vänn! Google har hjälpt mig många gånger och man kan oftast lita på att man får svar. Me <3 google 4 ever! hahah

Nu skall jag ta och utnytja min goa vänn google! haha

Chao

snark!

Hej! Dålig uppdatering idag.. sorry!

Hade jätte svårt för att somna i går natt, låg och vred och vände mig och var verkligen klarvaken. Efter några timmar lyckades jag tydligen somna. Det är värsta konstigt.. jag har vaknat vid lite över 08 flera dagar i rad, det spelar ingen roll när jag går och lägger mig, vaknar strax efter åtta ändå.

Idag har jag och adam vart nere på torget en stund och sen tjockade vi oss på donken ;) haha

HIHIH

HAHAHA drabbades precis av en väldig överskotts energi! vet inte vad som hände, ena stunden satt jag och hade tråkigt andra stunden satt jag och asgarvar åt något som inte ens är kul! XD Fast nu försvann det igen :(

Såååå.. vad händer?

på tal om ingenting så red jag ut med några i stallet idag :) det var mysigt, vi skrittade bäckenrundan och sen travade och galopperade i paddocken :P

Puss heeeej


Är med och tävlar

Jag är med i Piicha's tävling där man kan vinna 5 st "Nail Art Fimo Canes Rods Decoration" Dvs stängar med motiv som man kan pynta naglarna med, samt två nagellim. (Tryck på hennes namn för att komma till sidan)

Var med ni också vet jag ;)


 

http://rockisnotdead.blogg.se/2011/july/tavling.html#comment


Oopsie :P

Det blev inte mycket läst förut, Hehe! Var väldigt trött så jag somnade om och vaknade för en liten stund sedan :P


Sms-inlägg

God morgon! Tänkte slänga in ett litet kort sms- inlägg då jag inte har på datorn. Idag är det ju dag 3 på min penicillinkur. 7 dagar kvar! Jag har inte haft ont i halsen på några dagar, det gillas väldigt mycket! Men fasen vad vah var torr i munnen när jag vaknade idag. Nu skall jag ta och läsa en stund! Bye Bye


I like it

Nu skall jag gå och lägga mig. Skall upp vid 9 imorgon igen!

Tänkte att jag slänger in två bilder på mina naglar som jag gjorde här om dagen. Blev riktigt nöd med resultatet! :)



Godnatt <3

Lördagsplaner

Hejhej! Andra dagen på penicilinkuren idag då. Har vart ortoligt härligt väder idag men eftersom jag inte får sola pga min penicilin så har jag bara vart hemma och slappat med boken i handen ;) Hade gjärna åkt och badat idag men det gick ju inte..

Föresten! På lördag (troligtvis) skall nanna följa med mig till stallet och rida! Hon har inte ridit sen hon var liten så det blir nog en rolig syn! Skall ta med kameran och ta lite kort, kanske filmar lite med mobilen sen så checka bloggen på lördag/söndag så vet ni vad som väntar! mohaha


Me and my sis <3

Mysig kväll i stallet

Kom hem från stallet för en liten stund sedan. Jag hade tänkt rida i paddocken idag men florence skulle skritta ut en sväng med hennes 26 åriga sto, så jag hängde med dem iställe. Det var mysigt och oj vad hennes sto var pigg för sin ålder! Hon hade vart lite dålig så det var därför vi bara skrittade men man såg verkligen att hon ville galoppera där de brukade galoppera! Det är så kul att se att de verkligen vill trots åldern.

På onsdag skall jag roligtvis rida ut med henne igen. Hon skall visa mig någon ny runda, som hon gjorde idag också. Jag kan ju inte så många rundor där omkring än.



Nu väntar duschen på mig. See you soon ;)


läkarhuset

Har precis kommit hem från läkarhuset. Det blev en 10 dagars penicilinkur, 2 tabletter om dan i 5 dagar sen 1 tablett on dan i 5 dagar. Kul att man inte får sola medans man äter tabletterna och 5 dagar efter -_- fick även någon annan tablett till mina öron för jag har en början till öroninflamation. Så nu skall man knarka tabletter i två veckor.

Jippi! -_-

Jaha.. det blev inget åka med pappa idag inte! Mamma tror att hon har halsfluss så hon skall ner till doktorn sen och då skall jag följa med för att göra ett sånt prov jag med. Idag har jag inte speciellt ont i halsen, jag har det typ varannan dag, haha :S I förrgår hade jag inte ont i halsen, dagen innan det hade jag ont, igår hade jag ont och idag har jag inte. Men är hes och har börjat hosta ida istället. Blääää!

Får hoppas att det går över snart så det inte är en sån långvarig jävel!

Nu skall jag ta och sätta mig och läsa en stund (läs: tills vi skall till läkaren) :P

Förkyld + sommarlov = fel!

Hejsan! Sitter hemma under täcket och myser. Har åkt på en förkylning så har riktingt ont i halsen och näsan växlar mellan att rinna och vara täpt.

Idag har jag nästan inte gjort någonting. Gick upp vid 12, åt frukost ute på altanen eftersom det var så vackert väder. Sen har jag suttit och läst större delen av dagen. Jag har kommit in i min årliga harry potter period nu, haha. Jag tror det är 3 år i rad nu som jag har läst harry potter böckerna under sommarlovet. Men jag måste säga att de är riktigt bra! Efter middagen åkte jag till stallet en sväng. Jag tog in sluggo men så regnade det ute och jag var inte pigg på att rida, så det blev till att gosa i stallet en stund. Ryktade ordentligt och klippte till manen, hovskägget och öronen.
Sedan blev det att bänka sig framför boken igen, hihi.

Nu skall jag ta och sova.. det är nog det tidigaste jag har lagt mig hittills på sommarlovet :P
Skall först till stallet imorgon sedan hem och duscha lite snabbt för vid halv tre - tre kommer pappa imorgon. Jag ska följa med honom till växsjö för att hämta en kanot som dom har köpt. Det blir antagligen att jag kör en bit imorgon så se upp på vägarna ;) hahah

Hej hopp!

Hejsan! Idag var det ju min dag att ha sluggo. Har ju honom måndagar, onsdagar, lördagar och söndagar! Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra, och hade inte direkt någon motivation till att rida alls, när jag åkte till stallet.

När jag kom dit stod det 3 hinder i paddocken. Så jag bestämde mig för att hoppa lite grann. Sluggo stod vid grinden till hagen och väntade på mig när jag skulle hämta in honom. Han var lugn och gosig i stallet. Han har faktiskt vart väldigt lugn i stallet det senaste.. han brukar gnägga och vara rätt orolig när han är själv i stallet annars, men nu kanske han gnäggar precis när han har kommit in och sen är det lugnt. Det tycker jag är jätte bra! :)

Han var inte så framåt först i skritten och traven, då när jag red fram. Efter galoppen blev det bättre, men inte riktigt som han brukar vara. Jag tog och travade över några bommar först och efter en liten stund tog jag och hoppade det lägsta hindret. Då tände han verkligen till! Han tyckte det var jätte roligt och riktigt sög mot hindrena. <3

Enligt vad jag har förstått, har han inte blivit hoppad speciellt mycket då hans ägare är dressyrryttare. Han tycker verkligen att det är jätte skoj så lite hoppning blir det allt ibland! Det behöver han. Han kan vara väldigt klumpig ibland för han tittar inte riktigt vart han sätter hovarna, haha.

Jag tänkte tvinga med syrran någon gång så kan hon fota när jag rider. Hon skall även få testa rida en stund. Hon frågade faktiskt det själv förut! Det var ganska kul för i måndags när jag var ute och red, så tänkte jag på att jag skulle fråga om hon ville det ;P

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu