På rymmen

Nemen tjenare! Hur står det till med dig?

Idag har jag spenderat lite mamma-dotter tid på torp. Det ver riktigt trevligt! Vi gick runt och tittade i affärena osv.

När vi var hemma åt vi och sedan drog jag till stallet. Jag tänkte rida ut en sväng i det vackra vädret. På vägen hem på uteritten hittade vi en lös liten söt ponny som antagligen hade rymmt från hagen. Som tur var, var ponnyn vid en hage med andra hästar och vid den hagen hängde det några grimmor och grimskaft. När jag väl fick fångat in ponnyn lånade jag ett grimskaft och traskade iväg mot den gården jag trodde den bodde på. Jag plingade på och, som tur var, var de hemma. Det var inte deras häst men de visste vems det var så de tog dit den och allt löste sig :)

Imorgon blir det stallet igen :)<3

Designa din egen klänning

Hej! Jag är med i Nelly.com's tävling "designa din egen klänning".

Här är mina bidrag: Jag skulle bli jätte glad om ni röstade! :) Puss <3

Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna! BIDRAG 1
 
Mina designade klänning på NELLY.COM
rösta på min klänning här!

BIDRAG 2

Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

BIDRAG 3

Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Becka in Std

Hej! Hur har ni det? Jag har det bra! Sitter just nu, hemma, och njuter av sommarlovet. Det kunde vart bättre väder.. men men. Imorgon skall det bli bättre men temperaturen skall fortfarande vara ganska låg.

I veckan har Becka vart här. Becka är min rumskompis från skolan :)
Hon kom i torsdags och åkte hem i förrgår. I fredags var vi på liseberg. Becka hade åkt lisebergsbanan som max så första åket blev balder! haha. Efter det blev det jukebox och sedan atmosfear x2.

 
I jukebox                                                                Atmosfear

Det var väldigt lite folk på liseberg i fredags faktiskt! 0-15 minuter kö på allt!! Även t.ex. balder och atmosfear! Det var jätte härligt! Vid 19 drog vi till stora scenen där Eric Saade skulle spela klockan 20. Han spelade massa nya låtar från hans kommande album, de var väldigt bra! J-son var också där. 

 
Kristallsalongen


Sagoslottet ;)

Efter det gick vi och åkte lite till och sista åket för dagen blev kanonen.

Sedan har vi vart i stallet och så. Becka fick testa rida Sluggo. Filmade en liten stund så det kanske kommer en film.


Becka och Sluggo!

Snart skall jag dra till stallet och rida sötnosen. Har honom 4 ggr i veckan. Måndagar, Onsdagar, Lördagar och Söndagar.


Sluggo <3

...

Hej! Känner att bloggandet går väldigt segt nu för tiden.. men men. Känner ingen motivation till att blogga. Så döda mig inte om det inte kommer inlägg så ofta haha.

Måste bara berätta! Vi hade ju matteprov i torsdags (sista lektionen för mig i skolan och då var det prov -.-) men iaf, det kändes sådär! I fredags fick jag ett sms av åke (matteläraren. Lärarna på min skola kan skicka ut ngn sorts specialsms till eleverna, man kan inte svara på dem osv. ett sånt var det han skickade) Där det stod hur mycket poäng jag fick mm. Jag fick ett poäng ifrån VG men han skrev att jag hade gjort ett bra jobb så jag fick VG ändå :D Haha I <3 min mattelärare ibland asså!

Var hos pappa igår och fixade min moppe. Äntligen kan jag köra igen! och den går mycket bättre än den gjort någonsin haha nu funkar faktiskt tomgången också! Det har den verklige INTE gjort innan.

Har pratat med hon som äger Sluggo också. Jag skall ha honom 4 gånger i veckan. Måndagar, Onsdagar, Lördagar och Söndagar :) Så i sommar blir det mycket ridning. Det gillas!

Hejsan!

Hejsan! Nu var det längesen jag skrev.. Har INTE vart sugen på att blogga så det har inte blivit av.

Är hemma nu iallafall. Det är ju kristihimmeslsfärd imorgon (tror jag) så vi är lediga imorgon och fredag. Sen är vi lediga på måndag också eftersom det är nationaldagen. Är alltså hemma i 5 dagar nu. Det gillas. Åker tillbaka till skolan på måndag eftermiddag eller något och sedan hem på torsdag. Efter det är det sommarlov!! Slutar egentligen på fredagen (den 10:e) men min systar ter studenten då så jag får skippa min skolavslutning. Jag skulle vilja gå på den men men.. man tar ju bara studenten en gång så.

Nu skall jag hjälpa mamma att bära in matkassar från bilen och sedan tror jag att jag skall baka :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu