:P

Halloj!
Idag har det inte vart en slappar söndag kan man ju säga! Vaknade strax efter 10 (eller ah, vaknade ju faktiskt vid åtta, när jesper gick upp och skulle till jobbet! Fast somnade om efter det) Då gick jag upp och åt frukost och sedan vid 11 promenerade jag ner till sundahallen för att simma en sväng. Hade ju uppgift från idrotten att simma, då jag inte var med när de gjorde det innan jul. Skulle simma först 150m som uppvärmning. Efter det fick jag välja mellan:
a) 300m bröstsim + 100m ryggsim,
b) 500m bröstsim + 150m ryggsim, eller
c) 1000m bröstsim + 250m ryggsim

Jag körde på C, 1000m bröstsim + 250m ryggsim. När jag hade simmat klart gick jag upp och fick lappen påskriven och sedan hoppade jag i och körde om allt igen. Simmade allt som allt ca 3000m! Det var riktigt gött!

Sen promenerade jag hem igen och nästan direkt efter drog jag till stallet. Hade tänkt rida ett dressyrpass i paddocken, men vädret var emot mig. Eftersom det var såpass kallt, var det väldigt hårt i backen, så det blev en skrittur ute istället. Efter att allt var klart där, åkte jag hem till farmor och farfar en sväng och sedan hem och hoppa in i duschen, och nu sitter jag här!

Snart blir det att packa, till skolan imorgon igen ju. Skulle egentligen åkt med pappa och fixat linser imorgon på morgonen men optikern var sjuk så vi ska göra det nästa måndag istället. Så det betyder att jag får ta tåget imorgon ändå (pappa skulle kört mig annars).

Härlig dag!

Hejsan! Idag har det vart en riktigt härlig dag! Vi hade kunskapstorg första lektionen (det är typ tillfälle att ta igen saker osv), det betydde sovmorgon för min del. Vaknade strax efter nio och tio över tio började min första lektion.

Vi har ju fasta tider på våran skola, alla lektioner är 1,5 timmar (med undantag mentorstiden på måndagar som är på 40min). Vi har 4 lektioner per dag (oftast) 1:a är från 08.15 och slutar 09.45, 2:a lektionen är från 10.10 till 11.40 sedan är det lunch. 3:e lektionen börjar 12.45 och slutar 14.15 och 4:e lektionen börjar 14.40 och slutar 16.10 (undantag fredagar där vi oftast slutar 14.00). Vi har allstå ganska långa raster och börjar och slutar oftast vid samma tid varje dag. Dock har vi ett schema för varje vecka så ibland händer det att vi börjar senare/slutar tidigare eller så. Jag tycker att det är väldigt bra, visst, vi har ganska långa lektioner men det gör inget ;)

länk till våra scheman: http://melpomene.webuntis.com/WebUntis/Timetable.do?type=1 min klass heter NP10D om någon är intresserad att kolla :P

Fram t.o.m. vecka 7 ska vi ha estetisk verksamhet de tre sista lektionerna på onsdagarna. Det är riktigt roligt! Jag har ju dans, vi började med det förra terminen och nu är det de sista veckorna på det. Det är synd att det inte håller på längre, för det är väldigt skoj!

Efter skolan gick jag, Martina, Victoria, Ida, Louise och Jennie (och hennes hund Bella) ut och gick en runda på ca 1 timma i det fina vädret. Nu gäller det, denna terminen ska vi komma igång ordentligt med träningen! Vi har ju faktiskt ett gym på skolan, som vi får använda gratis. Imorgon tänkte vi köra ett beep-test för att ha något att gå på, och innan sommarlovet ska vi göra det igen för att se resultatet.

2011-2012

Hoppas alla fick ett gott slut på 2011 och en bra början av 2012!

Nyårsafton spenderades först hos pappa, där vi hade kombinerad födelsedag/jul/nyår! Det var väldigt trevligt och vi bjöds på jätte god mat. vid 18-tiden åkte vi hem, och vid kvart i åtta tog jag bussen mot jörlanda, och Jesper :)<3 Vid 12 gick vi ut och tittade på raketerna, de smällde faktiskt väldigt mycket raketer där, mer än jag trodde! - Det gillas ;) Dock var det väl inte så bra att några som stod ganska nära oss var dumma nog att försöka skuta iväg en raket som stod i en flaska.. Självklart välte ju den, och raketen flög in i kofångaren på en bil och sedan ner på marken där den smällde. Haha idioter!

Det var en riktigt mysig kväll/natt. Inte lika mysigt att behöva gå upp vid nio, för att ta bussen halv tio.. och ännu mindre mysigt att gå hem från nösnäs, i duggregn, med en stor väska. Men det var värt det! <3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu