Spanien.. here we come!

Halloj! Efter att ha åkt bil i ca 6 timmar så är vi äntligen vid gaten på Arlanda. Jag gick upp vid 4 i morse.. kan ju säga att det kännes i bilen. Både jag och Emelie sov en del i bilen på väg hit.

Nu sitter vi båda med datorerna i knät och med gratis WiFi på.
Flyget går 14.50 och vi är framme i Sevilla 21.00 (vi byter först flyg i Madrid :P)

Det börjar bli lite småpirrigt i magen nu ;) hahah

Vi hörs! ;)

4 dagar kvar!

Tja! Nu är det bara ett fåtal dagar kvar i skolan, innan 5 veckors praktik och sedan 1 veckas lov. Börjar bli lite pirrigt. Det är nämligen så att jag åker till Spanien om 4 dagar. Det är där, i ett dressyr/turism-stall, som jag kommer spendera mina 5 veckors praktik. I mitten av sommaren sökte jag runt på nätet om stall i Spanien och hittade tre stall som jag skrev till och frågade om jag kunde vara hos dem. Ett av stallen svarade. Epna heter stallet och det verkar jätte bra! - ÅÅh, det ska bli så roligt! :D När skolan började var det i princip klart för min del, jag skulle bara prata med Malin, apu-ansvarig på skolan så att det var okej för skolan att jag åkte dit. Det var det och sedan var det klart. Emelie tyckte också att det verkade ett bra ställe så hon sökte också dit, och fick en plats hon med! Så på söndag åker vi!
Happy Faces!!!

Dock kommer det bli jobbigt att vara borta från familjen och Jesper i fem veckor.. <3

<3

Har haft en helt fantasktiskt underbar kväll idag! När jag kom hem så kom Jesper efter en liten stund och jag fick två paket av honom. Ett halsband med ett J och ett hjärta på, och en parfym som doftar vanilj :D Vid sju tog vi bussen till stan och letade upp någon mysig restaurang. Det blev ett ställe som heter Babar & Restaurang, som ligger på avenyn. Riktigt god mat hade de!!

Haha, lite roligt när vi gick in så stod det en dörrvakt eller vad man ska säga, som frågade om vi skulle dricka öl/vin/cider till maten. Vi svarade ja och han bad om legitimation (:D, de gjorde inte det igår :O). När jag visade mitt så kollade han på det och frågade när jag var född. Blev lite mindfuck, då jag tänkte att står inte det där? så svarade lite förvirrat 94?. Han typ: och mer? Jag: 08-30. Hahah, antagligen tyckte han väl inte att det var likt mig på bilden eller något ^^.

Detta var nog det bästa födelsedagsfirandet hittills för min del! Jag älskar dig Jesper!! <3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu