Eurovision song contest

GAAAAAAAAH Vi borde vunnit!! Eric var helt klart bäst och vi var sååååå nära!!! Så typiskt! Men 3:a är bra. Det är mycket bättre än det har vart på länge iallafall. Äntligen har sverige fattat vilken typ av musik man skall skicka vidare. Vi gör om det nästa år också, va? :) Det tycker jag. Jag säger det, den gången vi vinner, då SKALL jag köpa biljett till det och titta på det LIVE!!



Bilderna är trån när eric var och uppträdde hemma på stenungstorg ;) (fotade av mig)

Terränghoppning!

I torsdags hoppade vi terränghoppning på lektionen. Det var första gången jag gjorde det, fan va skoj det var!! Jag hade Dirigent :) Han kändes lite seg  när vi red fram men sen när vi hoppade blev det fart på honom. Emelie fick inte rida för hon trillade av sist och slog i något muskelfäste, så hon lågade min kamera och agerade fotograf istället. Det gillar vi!! 

Vi hoppade inte så höga hinder.. det var mest stockar, men vi hoppade banken både upp och ner! det var jätte roligt!! Det såg väldigt läskigt ut innan man hade testat det men det var inte så farligt. 

Här kommer några bilder :)


Dirigent :)
 



Banken, nedför ;)

Banken, uppför ;)






Haha, söthäst! <3

Vägning på g

Putsning


Godnatt! :)

Nästan ledig dag :)

Hej! Idag har vart en riktigt härlig dag. Hade egentligen svenska på morgonen men vi skulle se på film på den lektionen och vi gjorde det igår kväll istället så vi var lediga. Datalektionen, som var andra lektionen, var inställd och vi hade fått en uppgift istället. Nu på eftermiddagen har vi vart lediga för vi skall hjälpa till på 3-års testet nu mellan 16-19.30 istället för 12.45-16.10. Så himla gött!! Så idag har jag vart ledig hela dagen tills snart ;)

Nu skall jag dra. Hejdå!


Stranden

Tja ;)
Var på stranden idag igen med emma, hanna och emelie. Vi åkte dit vid halv 1 eller något. Nettan körde oss dit så vi slapp cykla. Vi var där till typ 5 eller något sånt. Det var jätte härligt där idag! Vi låg och solade en stund och sedan gick vi i och badade :D Efter det spelade vi fotboll hahaha jag och emma var grymma! XD

Vi tog massa bilder idag också efterson jag hade med mig kameran.. det blev 334 bilder haha!
Orkar inte lägga ut bilderna nu, de kommer en annan dag ;)

Nu skall jag sova, godnatt!


Första doppet

Nu kommer bilderna från stranden :)
De är tagna av Martina och Hanna!














Årets första dopp

Tjena mittbena :D
Idag drog jag, Hanna, Emelie och Martina till stranden. Vi cyklade dit och hem! Tittade precis på eniro, det är ca 7,5 km ENA vägen!! :O Vi är duktiga!! haha

Jag, emelie och martina tog årets första dopp idag också. Det var faktiskt inte riktigt så kallt som jag trodde att det skulle vara. Visst det var väl ganska kallt, speciellt när man gick upp hehe. Sedan låg vi och solade en stund. och sedan cyklade vi hem. När vi var hemma så gick vi och la oss på fotbollsplanen en stund, det var riktisgt skönt. Men nu är man röd som en tomat! Speciellt på ryggen.

Martina tog lite kort så lägger ut dem när jag får dem!

Imorgon blir det kanske stranden igen, det gillas! :D

The day ;)

Idag har det ju vart plönningedagen! Det var skoj men det var faktiskt mindre folk här än jag hade trott att det skulle vara. Det har vart helt UNDERBART väder!! Solen sken och det var näst intill vindstilla (!!!)
Missade traktor-SM men har fått höra att plönninge vann i år igen :D det gillas! Det betyder att vi blir värdarna för traktor-SM nästa år också!

Här kommer lite bilder:


Agilitybanan

Kenai (Kinas hund)

Kenai (Kinas hund)

Junior (Emelies hund)



Tiny & Freja

Kenai

Tiny

Traktorpulling

Traktorpulling

Traktorpulling

Maskiner

Hoppning

Igår hade vi stallet på eftermiddagen. Det var så jäkla chill! haha
Vi kom dit och gjorde ett litet prov sedan delade Lotte ut hästar till oss och vi gick och tog in dem. Jag fick My Joy Boy som jag ville. Han stod redan inne i stallet villket jag inte visste utan såg när jag kom in i hagen. Balsac ville väldigt gjärna komma in så han följde efter mig vart jag än gick i hagen, gulligt!! :)

När alla hade tagit in sina hästar gick vi och byggde om banan vi skulle hoppa och sedan gjorde vi i ordning hästarna. Vi hoppade ute i paddocken och vi red alla samtidigt (= 11 personer) Det gick faktiskt väldigt bra! Alla värmde upp hästarna självständigt men Lotte sa vissa saker vi skulle göra, t.ex. trava och göra minst 5 avsaktningar under 1 minut och sedan samma i galopp fast under ca 2 minuter mm.

Vi hoppade fram på några hinder och hoppade vissa sträckor på banan och sedan fick vi hoppa banan en och en. När alla hade hoppat banan varsinn gång gjorde vi det en gång till. Joy boy var jätte duktig!! Anna filmade båda gångerna när jag hoppade och Louise tog kort andra gången med martinas kamera. Filmera/bilderna kommer när jag får dem!

Vi red i ca 1,5 timmar och under den tiden hann 3 stycken trilla av! HAHAHA lyckat!!

Plönningedagen

Hejsan! Plönningedagen närmar sig med stormsteg och det märks! Utanför mitt fönster ser man nu en agilitybana, det körde precis förbi en traktor med en "rundvisningsvagn" bakom och maskinkillarna testade mikrofonen haha. Det är massa folk från andra naturbriks skolor runt om i landet här, stämningen och vädret är på topp!

För er som inte vet vad plönningedagen är så är det en dag där vi visar upp våran skola, har tävlingar (i år är det bl.a. fälttävlan, traktorpulling och traktor SM). Det står ett stort "partytält" vid parkeringen där de skall grilla hamburgare. En av hagarna på vägen till fjällaregård (skolans ridanläggning) där jag tror de skall ha "spaka själv" (man kan testa olika grävmaskiner osv). Jag tror att det kommer bli riktigt skoj imorgon då det är! Vädret skall iallafall vara på våran sida har jag hört.

Är det någon som har vägarna förbi så kom hit vetja :D Det håller på mellan 10-15!

Nu skall jag strax bege mig till dagens sista lektion, sedan är det helg! <3

Feest ;)

Hej! Igår var det valborg som antagligen alla vet. Det blev verkligen en lyckad dag/kväll!! :)
Jag vaknade och låg och solade en stund med mamma. Sedan åkte jag till stallet och red sluggo. Jag red först ca 30 min i paddocken, där jag tränade på att använda vikt- och skänkelhjälperna istället för tygelhjälperna då jag vet att jag behöver bli bättre på att inverka med framför allt skänklarna. Innan jag satt upp så gick jag med honom lös och tittade så han stannade när jag stannade, gick när jag gick, svängde när jag svängde osv. Det gick skitbra!!

Jag satte fast tyglarna i sadeln (så som vi gör på sitsträningarna på lina på skolan) och styrde med hjälp av vikten och skänklarna. Det gick så himla bra i skritten!! Han gick precis där jag ville att han skulle gå. Sedan tog jag lite trav och galopp i paddocken också (fast med tyglar :P). Sedan gick vi ut en stund och bl.a. galoppera på ängen, jäklar va han tycker det är kul! Han ökar jätte mycket och man verkligen känner att han vill springa mer!

När jag var klar med allt i stallet åkte jag hem och duschade och gjorde mig iordning och sedan åkte jag ner till torget där jag skulle möta natta mfl och sedan drog vi till getskär på valborgsfest. Det var ganska segt i början innan det riktigt hade kommit igång men sen blev det skitskoj! åkte hem vid halv 2 eller något och när jag kom hem blev det sängen. Åh, det är värsta konsigt.. när jag har druckit så kan jag typ inte sova :s Jag låg och vred och vände mig, slumrade kanske till då och då men vaknade ganska snabbt igen. Och jävlar vad jag frös när jag skulle sova!! Låg fan och skakade! och ändå var det inte så kallt inne :s wierd!

Tror det var min bästa valborg ever :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu