Gott Nytt År!!

GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS!! :)

Mitt år har vart jätte bra och jag hoppas att erat också har vart det. Och jag hoppas att alla kommer få ett GOTT NYTT ÅR!! <3


With papi

Åkte till pappa idag. Först åkte vi hem till honom och hans sambo (och hennes barn) för pappa skulle byta skor mm :P Jag fick även min julklapp som de hade glömt. Det visade sig att det var en toaster=jag har redan så de skall byta till något annat.. undra vad ;)

Sedan åkte jag och pappa ut och fotade lite. Vi hittade massa ankor i en vik ;) de följde efter oss en bit (i vattnet då) när vi gick :) de var söta :D sedan åkte vi till överby och köpte födelsedagspresent till farmor, som fyller år imorgon <3 Där träffade jag även Emelie Green!!! :o Det hade jag verkligen inte väntat mig!! (Emelie går i min klass i plönninge som ligger lite utanför halmstad!!) blev lite förvånad över att träffa henne där :P sen åt vi och sedan åkte vi hem till pappa igen. Fick även en stekpanna 2 grytlappar som cissi hade virkat och 3 "bestick" till stekpannan. Nice ;)

Nu håller jag på att städa mitt rum! och ja, ni hörde RÄTT, jag STÄDAR!! :O hahahah ;)

Några bilder från dagen:

pappa med snö upp till knäna
Pappa med snö upp till knäna :P
ankor
Ankor



Mer ankor :P









Jul, Jul, strålande jul

Helllluuuuuuuuuuu ;) nu var det längesedan jag skrev! Min dator har vart paj och jag har inte hunnit pga allt julstök mm :P men nu är julen, tyvärr, över så nu har man tid :P

Det som har hänt det senaste är:

Julafton - Firade julen med mamma, Nanna och Adam. Mysigt! :) Vi började med att äta egengjord risgrynsgröt. Sedan bakade vi lite och gjorde oss iordning osv. Sedan vänta.. vänta lite till.. kalle anka - som alltid!! det är ingen jul utan kalle anka!! ;) iallafall. Efter kalle anka åt vi julmiddag och efter det satte vi oss i vardagsrummet och delade ut julklapparna :D <33 (adam fick vara tomte och dela ut dem :P)
Jag fick:

En stor tavla med en tiger på - Adam (och nanna?)
Brödrost - Mamma
Toster - Mamma
Parfym - Nanna
2 par Termoleggins - Mamma
3 par andra leggins - Mamma
Adidas bag (ink vattenflaska) - Mamma
3 veksljus - Mamma
En liten vas - Mamma
Morgonrock - Mamma
Penslar till nail art - Mamma
Brush-on gel kit - Mamma
Nageldekorationer - Mamma
Nagelfilar, hårspännen - Mamma
500 kr - Mormor och morfar
papperskorg - Mamma
Proffs Volume Powder - Nanna

Vi firade jul med pappa, cissi, farmor och farfar på annandagen :)
Då fick jag:

Resväska - Pappa (och cissi?)
Kastrull - Hanna och Oskar
Kängor - Cissi
Tavla - Farmor (som hon har broderat själv!)
500 kr - Farmor och farfar



Igår åkte jag och mamma in till göteborg och gick och tittade lite i nordstan :) Jag fick köpt mig en tröja och en mössa. Vid halv 8 gick vi till bergakungen för att hämta ut våra biljetter till the town. Filmen var jätte bra! Helt klart värd att se! :) Sedan gick vi tillbaka till nordstan eftersom bilen stod i det parkeringshuset och sedan åkte vi hem :P  Hade en jätte mysig och rolig dag :)<3



Idag har jag inte gjort så mycket, var uppe hos farmor och farfar en stund för att hämta min dator (pappa hade startar ngn reparationsgrej på datorn men den var inte klar när vi skulle hem i söndags så den fick stå där och fortsätta arbeta, den fixade ngt som tog låång tid :P) satt och pratade lite med dem och så och sedan gick jag hem för vi skulle äta hos grannen :P sedan satt vi och spelade lite spel osv :)



Här kommer några bilder från julafton :)


Adam, the tomte ;)

Mamma :)

Mamma, Adam och Nanna :)

Syster :)

Mina paket :D

Vila i frid Annci<3

Fick precis veta att de hade avlivat annci..
Hon var nog det lataste matvraket som jag har träffat, men ställde man ett hinder famför henne, då kunde det faktiskt gå snabbare ;)
Det var på henne som jag tävlade i 80cm för första gången.
Det var på henne jag trillade av 2 gånger på frammhoppningen till en tävling och hon landade på min tumme andra gången.. Men jag hoppade efter det (fast på lägre höjd) och det blev faktiskt en clear round så fick en blå/vit rosett som, nu hänger på min vägg hemma :) 
Hon drog iväg med de små barnen när de ledde henne ensamma för "det fanns ju mat där borta". Hon var rund som en tunna men trots allt detta så var hon omtyckt av många och hon kommer bli ihågkommen!

Annci blev 17 år och hon avlivades p.g.a hon hade någon bakterie i luftvägarna som inte gick att åtgärda.
Nu går hon och betar på trapalandas evigt göra ängar.

Vila i frid Annci, vi kommer alltid minnas dig! <3


...

Idag har jag vart på kyrkenorumskolan och tittat på när min lillebror och hans klass hade någon föreställning :) Dom var väldigt duktiga :P

Efter det tog vi bussen till torget, där vi köpte julplapp till mamma och nanna. Sedan gick vi och handlade lite mat som mamma ville att vi skulle köpa när vi ändå var där :P Sedan skulle vi ta bussen hem igen.. de har ju ändrat busstider mm och de har inte bytt busstabellerna i husshållplatserna så vi visste inte när bussen gick -.- Den skulle gått en gång i halvtimmen men den ena bussen kom inte så vi satt och väntade i typ 45 minuter innan nästa buss kom. Kuuul!! nu sitter jag och dricker te, lussar på julmusik och tittar på snön som dalar ner från himmlen ;) haha




Lucia, spex, julmiddag, festival, prov och skolavslutning :)

Fan va jag är duktigt på att uppdatera asså! xD
Nej nu får jag faktiskt ta att bättra mig!

Slutade ju skolan i fredags :D härligt fast man kommer ändå sakna skolan och vännerna <3. I måndags var det lucia och sedan spex. det var väldigt kul! :) jag slänger upp lite bilder från det.

Lucia på plönningegymnasietSpex @ PlönningegymnasietSpex @ PlönningegymnasietSpex @ PlönningegymnasietSpex @ PlönningegymnasietSpex @ PlönningegymnasietSpex @ PlönningegymnasietSpex @ PlönningegymnasietSpex @ PlönningegymnasietSpex @ PlönningegymnasietSpex @ PlönningegymnasietSpex @ Plönningegymnasiet

I torsdags var det julmiddag och sedan plönnignefestivalen :P
Maten var god, speciellt köttbullarna och prinskorven (a) hahaha och julmusten såklart ;)
Hanna lärde mig att öppna flaskor med hjälp av en gaffel (asså glasflaskor med kapsyl på då). Hahaha kapsylen flög iväg bakåt så det var nära att någon fick den på sig xD hahahaha skillat! xD men nu kan jag faktiskt göra det utan att den flyger iväg ;D här kommer några bilder från plönnignefestivalen ;)

Our generationOur GenerationOur generationAxel (?) spelade trummor EstetgruppenEstetgruppen

I fredags hade vi FYRA prov!!! :o 2 st VG-prov och 2st MVG-prov. Seegt! Men iaf.. det ena VG-provet gick skitbra :D

För er som inte ser står det 98,63% och 16,75 av 17,00 möjliga poäng :) alltså, hade 0,25 poäng fel :P

Efter det hade vi lite fika och lekar med klassen sedan slutade vi=Jullov :D


Prov

Hade bkk (baskunskapskontroll=prov) idag. det gick väldigt bra :D hade ett fel. Det var bara G-provet idag, skall göra VG och MVG proven på fredag. Provet var på hästkunskap, foder, foderstater mm :)

Förövrigt har dagen vart chill. Satt och letade telefon nummer till olika företag för att fråga om de vill sponsra med pengar till våra klassjackor på 3:e lektionen och sedan var det matte sista lektionen :P

Ingen som vet någon som skulle vilja sponsra våran klass? :D


yeeh ;)


seg uppdatering x1000

Helluu ;) nu äntligen kommer bilderna från idol den 3:e december :P bered er för en bildbomb!!!

OBS! Alla bilderna är miniatyrer så klicka på dem för att förstora upp dem :)


Idooooool :D

Var på idol i scandinavium idag med nanna, pappa, cissi, hanna och oskar (hanna och oskar är cissis barn). Vi satt på rad 22 nästan mitt framför scenen :D great! I pauserna sjöng Geir, Linnea, Elin och Anreas Weise :) Jag och nanna var med en kort stund i tv på eftersnacket ;D (a) dom filmade oss när vi stod framme vid scenen :P det kommer bilder någon annan dag.. orkar inte nu men ni kan få en bild iaf ;)


Bildbomb

Nu kommer det lite bilder från skolmästerskapen i dressyr (från både tisdags och onsdags :P) som jag lovade er härom dagen ;) KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT SE DEM STÖRRE!!









Hur det gick för mig på dressyren:
Jag hann inte rida fram ordentligt och jag var väldigt stressad.. Laser var väldigt stel och jag hade velat rida fram längre.. men men.. det kändes sådär.. jag var nära på att glömma vägen xd hahah men jag gjorde inte det som tur var :P fick iaf 6,2 av 10 poäng ;)

A week in my life ;P

Ojojoj.. nu har jag inte bloggat på några dagar. Skärpning!! Har inte bloggat sedan.. måndags? eller ngt :P

Kör en liten samanfattning på veckan ;)

Måndag:
-
Kom väääldigt mycket försent till skolan pga att tåget jag skulle ta var inställt. (jag har skrivit ett inlägg om det längre ner)
- Skolmästerskap i hoppning (har skrivit ett inlägg om det längre ner) Det var stilhoppning men får inte reda på resultatet fören den 13:e (på lucia) Kan bara säga att JAG var nöjd iaf!! :)

Tisdag:
Efter skolan gick jag och lollo till stallet för att titta på dressyren (som var tisdag och onsdag). Jag hade med mig kameran och tog lite bilder (kommer ett separat inlägg för det ;P) Fasen vad kallt det var att gå till/från stallet!!

Onsdag:
Skolmästerskap i dressyr för mig :P Det kändes sådär.. (mer info i separat inlägg :P)

Torsdag:
Åkte till eurostop med lollo :) anna hängde på oss också. Jag handlade lite godis en ljusstake mm. När vi hade handlat gick vi och åt på donken ;D

Fredag:
Skola sedan åka tåg till göteborg för att se på idol i scandinavium :D (det kommer ett inlägg om det)

Lördag: (idag)
Idag har jag vart med pappa, farmor och cissi och hälsat på farfar på kungälvs sjukhus, vart på ikea (och även ätit där :P) och vart hemma och slappat ;)


Bild från skolmästerskapen i dressyr (onsdagen)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu