!!!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!! JAG KOM MED!!!! JAG SKA TILL SERBIEEEEEEEEEEEN!!!

Regn regn och åter regn...

Jaha.. Underbart väder idag -_- eller.. kanske inte!

Var i det "gamla" stallet för en stund sen och hängde med en därifrån ut med hennes två hästar. Jag red Molle, en maxad d-ponny/liten häst. Han var jätte snäll, han kan vara lite skänkeldöv och tittig men idag var han inget av det. Det var bara i slutet son han höll på lite, det kom tre bilar på raken och den ena var en liten lasstbil och det tyckte han var lite äckligt. Men det gick bra :) Hade westernsadeln på honom, första gången jag ridar i det! Den var  jätte skön att sitta i men jag tror jag hade lite för långa stigbyglar :P hehe

Kom hem, dyngsur! Det började regna ganska rejält när jag skulle åka och nyss tittade jag på vädret på datorn och det stod att det skulle bli uppehåll fram mot 18 tiden så jag väntar tills dess innan jag åker till sluggo. Hade föresten stövlarna på mig idag förut när jag red! De är jätte sköna! :)

;)

Hej! Har inte haft tid att skriva speciellt mycket det senaste. Skolan är ju igång och på eftermiddagarna/kvällarna pallar jag inte. Sen jag skrev sist har jag iallafall hunnit med en ridlektion till på skolan, första individuellt val lektionen för denna termminen, vart på eurostop och hööks osv.

Den andra ridlektionen för detta skolåret gick väldigt bra!
Jag hade Faustino. Fick välja att rida på galoppbanan eller att rida i ridhuset. Hag valde ridhuset för jag ville träna på min sits osv i dessyren. Sist jag hade faustino var vi i paddocken och red, och det gick skit helt enkelt! Han var springig och jag hade jätte svårt för att sitta på honom. Denna gången var han mycket lugnare, visst han blev springig lite då och då men det var mycket bättre nu, och jag kunde sitta på honom! :D:D Min sits har blivit såååå mycket bättre under sommaren!! Det märker jag när nu när jag rider de hästarna som jag redan hade ridit här innan sommaren. Jag är riktigt nöjd med det! :)

På hööks köpte jag kork-kilar till mina "nya" ridstövlar! Fick ju ett par svarta tretorn av hon som äger sluggo. Det var en som hade ridit honom en gång och sedan lämnat sina saker där.. de hade legat i stalet i över ett år och hon hade även bett om att hon skulle hämta sina saker men det gjorde hon aldrig, så jag fick stovlarna :D:D de var lite höga, därför behövde jag kilklackarna.

Nu har jag precis gjort mat, pytt i panna blev det idag!

Hejsvejs!

Första ridlektionen för skolåret!

Hej! Igår red vi för första gången på terminen i skolan. Några red ut (de som ville det) och resten red dressyr i manegen. Det var ganska dåligt väder så jag red dressyr. Malin rabblade upp några hästar för lotte som var lediga och då hröde jag att hon sa dido. Jag var snabb och valde henne, hon är jätte go! :) När alla hade fått varsinn häst gich jag och hanna ut och skulle försöka fånga in Dido åt mig (hon är väldigt svårfångad i hagen!) Vi höll på en stund, men hon är så listig så hon vet precis hur nära hon kan gå för att vi inte ska få tag på henne. Tillslut ringde jag lotte så hon och malin kom. De hade med sig havre och då fick vi fångat in henne.

Det fanns ju inte så mycket stalltjänst att göra eftrsom hästarna fortfarande går ute. Vi fick därför i uppdrag att frissera de hästarna vi skulle rida. Dido hade ganska lång man och svans, så det var bara att börja rycka manen. Vi hittade inga ryckkammar heller så vi fick rycka med fingrarna.. - Aj! säger jag bara. Fick en liten blåsa på ena ringfingret. Jag hann inte rycka klart manen innan vi skulle rida så det var 1-2 dm vid nacken som inte var ryckt, haha såg lite roligt ut!

Det kändes så jäkla bra när vi red! Dido var pigg (som vanligt! haha) och hon studsade lite, men hon gick så jäkla fint! Jag fick till formen ganska bra, och fort. Det är en sak som jag brukar ha problem med, men idag gick det jätte bra! Är så himla nöjd!! :D Upptäckte också att under sommaren har jag blivit mycket bättre på att sitta ner, jag visste att jag hade fått lättare att sitta på Sluggo, men tänkte att det kanske var för att jag hade lärt mig hans steg och så.. Men jag hade mycket lättare att sitta på Dido nu än vad jag hade innan sommaren. Det gillas STORT!

Vi tränade på skänkelvikningar, öppnor, framdelsvändningar mm på denna lektionen. Hästarna hade ju inte riktigt kommit igång än så vi gjorde inte så ansträngande saker. I slutet tränade vi på galoppfattningar från skritt och avsaktningar från trav, då det tydningen är det som man behöver arbeta mest med.

På vägen hem blev jag och lollo dyngsura! Det hellregnade.. vägen från stallet till skolan är inte speciellt lång, men tillräckligt för att vi skulle bli genomvåta.

Serbien

Har precis suttit i aulan och lyssnat på när två av lärarna pratade om ett projekt som de har hållt på med. Det är ett utbyte med studenter från serbien. 16 stycken i 2:an skall få åka dit och titta hur de har det där och hjälpa dem lite för de ska försöka starta upp en hästutbildning och de vill att vi ska hjälpa dem. Det verkar vara väldigt intressant! Man för söka för det, tror jag ska göra det! Man är där i 2 veckor, vecka 38 och 39. Ansökningarna ska vara inne senast fredag nästa vecka såå.. snart får man veta om man ska flyga för första gången då, haha ;) Jag har ju bara vart i sverige, norge och danmark och jag har aldrig flugit flygplan, bara helikopter en gång. Skolan står för alla kostnader (förutom fickpengar då) Najs ;)


Schoolstart

Hej bloggen!
Igår åkte jag ju tillbaka till skolan! vi åkte inom ullared på vägen ner. Där fick jag köpt ett par nya ridbyxor, glasfil, nagellack, en ring, kalender och lite andra nödvändigheter. När jag kom till skolan hämtade jag nyckeln och då träffade jag Freja :) sedan var det bara att börja packa in från bilen till rummet. När pappa hade åkt kom Hanna och Louise, hahaha de tyckte jag hade myckett saker! (a)

Vi gick ut och gick en stund. Först gick vi till stallet och tog in Hannas häst Jacson. Det tog en stund i stallet för hanna kunde inte bestämma sig över vilken hage hon skulle ta, då den hon gillade var upptagen. Tillslut kom vi iväg därifrån. När vi kom tillbaka packade jag upp resten och gjorde mig hemmastadd. Sedan hoppade jag in i duschen för det var så himla kvavt när vi kom hit så var helt svettig och kände mig ofräsh. När jag hade duschat och så kom Lollo och Hanna och tittade på film med mig. Efter ungefär halva filmen kom Julia, Kina och Freja. Vi pausade och satt och snackade med dem en bra stund. Julia var ju inte lite full eller så!! HAHA har en väldigt roig film på henne, den kanske kommer ut här senare.
Sedan gick dem men lämnade kvar Kinas och Julias hundar. Efter att filmen var slut och så kom Kina inhoppandes från fönstret. Hon sa att julia låg utanför och grät för hon hade så ont. Vi kopplade hundarna och följde efter. När vi kom ut höll Kina på att ringa ambulansen.

Efter ca 30 minuter kom ambulansen och hämtade henne. Freja följde med då hon inte ville åka själv. Träffade bavakningstjänst för första gången igår också! hahaha har gått här ett år och aldrig sett dem, det är bra gjort!
Sedan blev det i princip bara att gå och borsta tänderna och lägga sig. Klockan var väl lite över ett när Julia hade åkt iväg så.

Idag börjar ju skolan igen. 12.45 ska min klass träffas i A2, som är vårat nya hemklassrum. Det ligger typ så långt bort man kan komma från mitt rum! haha i år blir det att gå mycket då! Kanske man blir smal på köpet? :D

Nu ska jag göra mig iordning! Pusshej <3

Packa

Hejsan! Har börjat packa lite smått.. Åker ju till skolan på söndag. Så.. 3 dagar kvar av detta sommarlovet. Det ska bli kul att träffa alla igen men man hade ju önskat att sommaren hade vart lite längre. Pappa kör ner mig, det var tänkt att nanna skulle köra mig men hon skulle jobba så det blir pappa som kör. Vi åker innom ullared på vägen ner :D hihi

Föresten, var på torget och fikade med Hannah förut, riktigt trevligt att träffa henne igen :) Har inte träffat henne sen vi var och tittade på Harry potter och dödsrelikerna del 2 på bio.

tillbaka till packandet.. det är riktigt tråkigt att packa och jag har ingen aning vart jag ska börja! Det är ju en del saker som ska med ner asså..

Nej, nu får jag bannemig återgå till packandet/städandet.

Bye bye <3

HAHAHAHAHA!!!

Hahahah hur patetisk kan man vara? Ftr, det är en tjej som skriver till mig.. xD

Jag: -`Erica´-
Hon: ..


.. says (02:07):
cam?

-`Erica´- says (02:08):
inte idag

.. says (02:08):
men va fan

-`Erica´- says (02:08):
haha

.. says (02:08):
palla va så rädd

-`Erica´- says (02:08):
är inte rädd!

.. says (02:08):
märker jag

-`Erica´- says (02:09):
sluta va så dryg!

.. says (02:09):
orkar bara inte med fegisar

-`Erica´- says (02:10):
så man är feg om man inte orkar ha på cam?

.. says (02:12):
vågar ha på cam menar du

-`Erica´- says (02:12):
nej, ORKAR ha på cam!

.. says (02:12):
du är bara så jävla rädd

-`Erica´- says (02:13):
hahaha!! nej, varför skulle jag vara rädd för att ha på cam? xD

.. says (02:13):
nä sätt på den då
att orka inte.. är bara så lamt

-`Erica´- says (02:14):
varför är det lamt?

.. says (02:14):
såvida du inte är fake

-`Erica´- says (02:14):
va?

.. says (02:14):
du är kile
kille

-`Erica´- says (02:14):
HAHAHAHA jag.. kille? xD

.. says (02:14):
ja

-`Erica´- says (02:14):
naaaaah!!

.. says (02:15):
palla
din perversa jävel

-`Erica´- says (02:16):
öööh va? när fan blev jag pervers?

.. says (02:17):
för du är en äcklig kille

-`Erica´- says (02:17):
nej det är jag inte! jag är för fan en tjej!

.. says (02:18):
haha
palla
tar bort dig jävla fegis

-`Erica´- says (02:18):
gör det för jag pallar inte snacka med någon uppblåst jävla fjortis som bara drygar mot mig!

.. says (02:19):
fegisar är inte så spännande

-`Erica´- says (02:19):
tur att jag inte är någon fegis då

.. says (02:23):
som inte vågar sätta på camen
skäms du så?

-`Erica´- says (02:24):
men kan du inte läsa eller? klart som fan att jag vågar sätta på camen men jag pallar inte det just nu! hur svårt kan det va?

.. says (02:27):
eftersom du är en tönt

-`Erica´- says (02:28):
men snälla lilla du, är JAG en tönt, när DU inte kan aceptera ett nej?

.. says (02:28):
ja
för du skäms över ditt utseende

-`Erica´- says (02:29):
vissa delar av min kropp, ja, men om man bortser från de så, nej det gör jag faktiskt inte!

.. says (02:30):
hahahaha
tar bort dig

.. says (02:31):
fegisar och torrisar får inte plats på min msn

-`Erica´- says (02:32):
men gör det då, jag bryr mig faktiskt inte! Människor som är dryga och inte kan aceptera något så simpelt som ett nej är inget att lägga sin energi på!

Asså.. man börjar ju undra vad folk har i huvudet..


Dunder och Brak

Tjenare! Det åskar och blixtrar för fulla muggar just nu ;) I looove it! Det är verkligen jätte mysigt när det åskar och jag älskar att titta på blixtrarna! Det är så fräckt att det kan bli så, tycker ni inte? När jag hörde att det åksade skyndade jag mig att dra upp rullgardinen och sätta mig i fotändan av sängen så jag kan titta ut genom fönstret (utan att behöva vrida på mig)

<3

Norge - Bilder

Hejsan! Här kommer några bilder från norge :)


Farmor och farfar på väg till norge (här är vi i skee)

Jag i skee

Cissi och Pappa, i skee

Hahah tycker det är kul att de har pilar som visar vilket håll de ska köra!!

Åkte förbi ngn flygplats

Deras skyltar är ganska fula.. ser så bleka ut!

Utsikt från motorvägen :P

Diskret hus?

Nä men titta! en tunnel!! ser man ju inte ofta eller så xD

HAHAHA "Coop Hypermarknad" Blir man hyper om man handlar där eller?


Hejdå ;)<3

Norge idag då ;)

Helluuuuu ;)
Idag har jag vart i norge med pappa, cissi, farmor och farfar! eller ah.. idag och idag.. egentligen var det ju igår men jag har inte laggt mig än så vi säger idag! Har iallafall vart så seg på att uppdatera så det blev imorgon innan jag orkade blogga om dagen. (hänger någon med? xD)

Vaknade vid åtta av att farmor ringde (hade tänkt gå upp halv åtta, men det sket sig!). Hon och farfar skulle komma och hämta upp mig runt halv 9 så det blev bara upp, ta på sig, äta, sminka sig och sedan vänta på att de skulle komma (och ja, jag var så snabb så jag fick vänta! inte dåligt för en snigel va?)
Vi mötte upp pappa och cissi strax efter 9 på en pendelparkering i uddevalla och sedan bar det av till norge. Stannade en gång på vägen dit och det var i Skee, där vi köpte lite fika.

Var uppe hos Gerd och Hans-Kristian (Farmors systerdotter och hennes man) vid ett-tiden. Då blev det smörgås och kaffe (té för min och cissis del). När alla var mätta och belåtna blev det att tjöta en stund. De hade man lättare att förstå än några andra i min släkt, jag fattar varkligen inte vad de säger! Helt omöjligt! haha

Vid fyra (?) serverades middag. Det blev någon slags lax-grattäng eller vad man ska kalla det.. det var lax och potatismos-täcke över och sallad och ett jätte gott bröd till. Brukar inte gilla lax men det var faktiskt riktigt gott! :)
Till efterrätt blev det chokladglass och frukt till det. Frukten var jag inte så förtjust i.. det var mest melon och den enda melonen jag gillar är vattenmelon :P men glassen var god! :D

När vi hade ätit åkte jag, pappa och cissi hem. Farmor och farfar ska stanna tills fredag. På vägen hem stannade vi i svinesund och köpte godis på godisfabriken vid gränshandeln.

var hemma vid tio :)

Bilder kommer antingen om en stund eller imorgon (eller.. senare idag blir det ju isåfall!)

Pusshej! <3

Rix Fm - bilder

Här kommer bilder från Rix Fm :)


Becka <3

Ulrik Munther

Loreen

Sandra Dahlberg och Erik Wedberg (konfransierer) har modevisning!


Vincent

Sandra Dahlberg


Erik Segerstedt

Jay Smith

Eric Amarillo

Jag och Becka <3



Eric Saade och J-Son

En trött becka, när vi väntar på hennes mamma :P

Torsdagshändelserna!

Hej! Några dagar sedan sist hehe..

I torsdags var jag ju med becka på rix fm festival i halmstad. Var inne i halmstad och tittade i lite afärer först, där träffade vi bekas kompisar thea, josse, pontus och pontus kompis (vet inte vad han heter). 

lite mindre än en timme innan det skulle börja gick vi bort, där det skulle vara. Ingen av oss visste vart det låg utan visste bara ungefär, så vi gick åt det hållet vi trodde det låg. När vi gick där blev vi bjudna på ballerina kakor, för att de sponsrade rix fm festival. Efter att vi hade gått en stund och klockan började bli väldigt mycket, frågade vi några vakter eller vad de nu var om de visste vart rix fm scenen låg. Som tur gjorde de det och vi kom fram i tid ;)

Den första halvtimmen var det husbandet och deras sångare som stod för underhållningen. Sedan var det Ulrik Munther som blev den första artisten att sjunga. Efter honom var det Loreen, sedan Vincent, sen Erik Segersedt, sedan Jay Smith..
Efter att jay hade sjöngt ca 2 låtar gick vi längre bak för de andra ville gå och sätta sig.
Efter Jay sjöng Eric Amarillo, sedan Eric Saade.

När han hade sjöngt klart, vid 21-tiden, skulle vi leta upp pontus och de andra, för pontus hade lånat min kamera. Det gick inte att ringa, nätet var överbelastat, och vi kunde inte se dem någonstanns. Efter ca 30 minuter fick vi tag på honom. När jag hade fått tillbaka kameran gick vi och skulle leta efter Beckas mamma. Det var ju lättare sagt än gjort! Hon hade ingen mobil (hennes hade gått sönder). Så vi kunde inte ringa henne. Det slutade med att hennes mamma ringde becka och sa att hon hade åkt hem! Vi bah; men VA?

Vi gick bort till först österskans och sedan stora torg för att se om det gick några bussar hem till becka, -vilket jag inte trodde! Det gjorde det inte heller. Tillslut kom hennes mamma och hämtade oss och vi svängde in på MAX och åt för vi hade inte ätit sedan halv 2 på förmiddagen (klockan var då ca 20 över 12 på natten) Vi var hemma vid 2. Då kan man ju säga att man var ganska sleten, och ont i fötterna hade vi! haha

Vill ni se bilder eller?

Rix Fm Festival

Hejsan! ;)
Idag ska ju jag och becka på rix fm festival i halmstad. Det kommer bli skit skoj! Vi kanske åker in lite tidigare och går och tittar i affärer först, vet inte riktigt än. Det kommer massa bra artister till rix fm iallafall, bl.a. eric saade, jay smith, eric amarillo, vincent mm.
Tar med kameran så det kommer bilder när jag kommer hem! ;)

Småland, here I come!

Hejsan svejsan :D Är hemma hos becka i ett par dagar så det blir väl inte så jätte bra uppdatering tills på lördag.
Åkte och tittade till hästarna tidigt i morse (typ vid 9) och sedan hem och duscha, packa och göra mig i ordning. klockan 12.43 gick tåget till göteborg och sedan gick tåget till halmstad klockan 13.42. <Jag var framme i halmstad typ 14.55 och fick vänta en stund tills becka och hennes föräldrar kom och hämtade mig. Vädret var precis lagom varmt och skönt så med musik i öronen satt jag på en bänk ute och njöt av sommarlovet. Får ju ta vara på den sista tiden av det, börjar skolan om mindre än 2 veckor.
När becka och dem kom åkte vi til eurostop och titta runt i lite affärer, haha provade massa fula solglasögon, riktigt kul! :D sedan åkte vi till lilla torpa som ligger ute i smålandsskogarna, där becka bor. Vi tog in deras hästar och sedan åt vi. Efter maten gick vi ner till hästarna och fixade dem och sedan longerade dem båda. Ceasar (17årig vallack) Var lite seg men fick dampryck och skuttade runt ibland haha. Hoppsan (3årigt(?) sto) longerades med sadel och galopperade med den för första gången, hon var jätte duktig! :)
Nu sitter jag på beckas rum och hon är inne i duschen :P
Bye Bye

Skara sommarland!

Halloj! Tänkte ta och skriva om helgen.. kommer även några bilder! Filmer kommer så snart jag har laddat in dem i datorn.

I fredags åkte vi då till skara. Vi åkte hemmifrån ca 12.20. De4t skulle tagit lite drygt 2 timmar dit men vi körde vilse så det tog nog över 3 timmar! HAHA Tillslut kom vi fram iallafall. Då blev det att packa upp maten och lägga in den i kylskåpet och sedan lägga in alla sakerna vi hade in i stugan.

När vi hade gjort det tog vi och åt lite och sedan gick vi ut och spanade in campingen (och killarna ;)) Lite senare på kvällen gick vi till campingens resturang och åt. Det var karaoke där också så vi satt där en bra stund och åt/lyssnade/sjöng med i låtarna (och självklart spana på killarna). Det var riktigt trevligt!

I lördags var det dags att gå in på skara sommarland! Det första vi gjorde var att köra gokart. Det var jätte roligt!! :D Det kommer film på det!
Sedan gick vi runt lite och efter en liten stund gick vi till vattenlandet. Vi hade jätte kul! Vi åkte massa roliga vattenrutschkanor, hoppade från hopptorn, jag åkte linbanan och hoppade i vattnet osv! När vi hade badat i flera timmar tyckte mamma att det var dags att gå upp haha. Då åt vi lite och sen gick vi till tivolidelen. Där åkte vi olika saker bl.a. radiobilarna, gruvfärden, rodeo, newton mm Newton är typ flumride-aktig man åkte en liten bit sen upp för en backe och ner för den och sen är man blöt! haha. Man blev även blöt när man köade då det skvätte upp i kön när folk åkte ner för backen. HAHA blev lite chockad första gången det skvätte på mig.
Vi slutade dagen med att köra gokart en gång till. Det var en jävla idiot som körde bakom mig i starten. Honom vill jag inte möta ute på vägen när han får körkort! Han var väl i miin ålder skulle jag tro.. I första svängen körde han in i mig så hela bilen åkte på tvären, sedan körde han in i min bakifrån också tills han fick ett tillfälle att köra om. Blar så himla irriterad på honom!!

I söndags packade vi in allt vi inte skulle ha med in på skara sommarland i bilen och städade stugan. Sedan gick vi och väntade på att bli insläppta på skara. Vi gick först till vattenbollarna men det var något schemafel så det var för lite personal så de hade inte igång det idag. Så vi gick och körde gokart istället (dock minigokart som adam fick köra som gick lite långsamare än de vi körde i lördags). Jag säger bara det att jag tänker INTE köra med adam något mer på ett tag. Jag skulle köra om honom och han typ prejade ut mig och höll på. Efter det gick vi och testade på vattenskidor (eller ah, kneeboard). Det var jätte svårt, haha! klarade någon meter men sen blev det ner i vattnet. Men jag var iallafall bättre än nanna ;) hahah! Efter att vi hade testat det gick vi och badade..

När vi hade badat klart gick vi till tivolidelen idag igen. Åkte newton, snacka om att vara blöt efter det asså! haha men det var bara skönt eftersom det var så varmt ute!

Körde gokart det sista vi gjorde, jag nanna och mamma körde samtidigt och adam körde själv på den andra för de lite kortare :P (det var precis så jag fick köra på den vanliga, var minimi läng 160 cm) Hahaha mamma fick vattenplaning för att hon var dum nog att fortsätta gasa i kurvan där det var vatten, jag hann inte svänga undan så körde tp in i hennes gokart lite där fram men det var ingen fara :P

Vägen hem gick bra. Vi körde inte fel iallafall! hahaha :)


Våran stuga ;)

Mamma och den "lilla" bollen hon vann

De "fina" fiskarna i sjön.. karpar tror jag de var

lite fisk eller?

Minigokart. Nanna, Jag och Adam

Gokart <3

Familjen annorlunda? ;)

Nanna efter sitt misslyckade försök till att åka kneeboard

HAHAHAHAHAHAHA jag bjuder! xD

Men gla' va jag ändå ;)

Haha :S

Skrytmåns! (ingen aning vem det är)


Badabadabada :D



Underbart väder idag!

Hej ! Idag har det vart uuunderbart väder! <3
Var nere på torget med Nathalie, Virre och Natte en stund och efter det satt jag ute på altanen med en bok och njöt av värmen.

Åkte till stallet och red vid halv sju - sju tiden. Sluggo var pigg och go. Han hade vääldigt mycket styngfluge ägg på sig så det blev att spendera en stund på att försöka ta bort dem och sedan red jag ut en stund. Red bäcken-rundan, den är mysig! :)

Var hemma vid 21.40 eller något. Sen dess har jag inte gjort så mycket.. chillat typ :P

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu