Torsdagshändelserna!

Hej! Några dagar sedan sist hehe..

I torsdags var jag ju med becka på rix fm festival i halmstad. Var inne i halmstad och tittade i lite afärer först, där träffade vi bekas kompisar thea, josse, pontus och pontus kompis (vet inte vad han heter). 

lite mindre än en timme innan det skulle börja gick vi bort, där det skulle vara. Ingen av oss visste vart det låg utan visste bara ungefär, så vi gick åt det hållet vi trodde det låg. När vi gick där blev vi bjudna på ballerina kakor, för att de sponsrade rix fm festival. Efter att vi hade gått en stund och klockan började bli väldigt mycket, frågade vi några vakter eller vad de nu var om de visste vart rix fm scenen låg. Som tur gjorde de det och vi kom fram i tid ;)

Den första halvtimmen var det husbandet och deras sångare som stod för underhållningen. Sedan var det Ulrik Munther som blev den första artisten att sjunga. Efter honom var det Loreen, sedan Vincent, sen Erik Segersedt, sedan Jay Smith..
Efter att jay hade sjöngt ca 2 låtar gick vi längre bak för de andra ville gå och sätta sig.
Efter Jay sjöng Eric Amarillo, sedan Eric Saade.

När han hade sjöngt klart, vid 21-tiden, skulle vi leta upp pontus och de andra, för pontus hade lånat min kamera. Det gick inte att ringa, nätet var överbelastat, och vi kunde inte se dem någonstanns. Efter ca 30 minuter fick vi tag på honom. När jag hade fått tillbaka kameran gick vi och skulle leta efter Beckas mamma. Det var ju lättare sagt än gjort! Hon hade ingen mobil (hennes hade gått sönder). Så vi kunde inte ringa henne. Det slutade med att hennes mamma ringde becka och sa att hon hade åkt hem! Vi bah; men VA?

Vi gick bort till först österskans och sedan stora torg för att se om det gick några bussar hem till becka, -vilket jag inte trodde! Det gjorde det inte heller. Tillslut kom hennes mamma och hämtade oss och vi svängde in på MAX och åt för vi hade inte ätit sedan halv 2 på förmiddagen (klockan var då ca 20 över 12 på natten) Vi var hemma vid 2. Då kan man ju säga att man var ganska sleten, och ont i fötterna hade vi! haha

Vill ni se bilder eller?


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu