1:a advent och storm

Hejsan! Har precis vart ute och ställt in min moppe i cykelförådet. Vågar inte ha den ståendes ute i detta vädret!! Fasen va det blåser. Aja, är det storm så är det. haha.
Har vart och storhandlat med mamma idag och om en stund blir det att baka lite och så. Det känns ju inte som 1:a advent idag iallafall..

Senare blir det att ta sig ut till hästen och fixa maten och borsta på honom lite. Någon ridning blir det inte!

Imorgon är vi ju lediga hela dagen. Det gillas stort! Skall ner till bibloteket imorgon för att se om de har Eragon. Läste ut sista harry potter boken igår så nu behöver jag något nytt att läsa. Eftersom den sista boken Arvtagaren (eragon-serien) har kommit ut måste jag ta och läsa de igen. Den serien är skitbra och jag har ju inte läst den sista än. Har dock bestämt att jag ska läsa alla böcker, från början igen först innan jag läser den. Får hoppas att den finns inne. Annars får jag damp! haha

:)

Hej!
Har haft engelska nationella hela förmiddagen. Det var både läsförståelsen och hörförståelsen idag. Uppsatsen gjorde vi förra veckan och nu är det bara det muntliga kvar. Sedan är det äntligen avklarat. Nu efter lunch blir det dans hela eftermiddagen. Riktigt skoj är det! Jag valde ju dans på estetisk verksamhet, som ligger hela onsdag em. varje vecka. Typ enda lektionen som är samma varje vecka! haha. Vi har ju olika scheman för varje vecka, jag gillar det!

Imorgon har vi en välförtjänt sovmorgon. Då blir det att sova iallafall 2 timmar längre än vanligt. Det kan behövas måste jag säga! Jag är ju absolut ingen morgonmänniska och jag är oftast vääädigt trött när klockan ringer på morgonen.. hahah det kan becka intyga! ;P

De har tydligen ändrat schemat på måndagen nästa vecka så då står det att vi har "studiehjälp" = ingen lektion för de som inte behöver gå. Så jag är ledig HELA måndag. - Väldigt skönt måste jag säga! Funkar det med bussarna så blir det att åka ner på måndag em/kväll istället för morgonen.

Har även fixat photoshop nu, så ska börja fixa med en ny header och ny design till bloggen snart. Blir antagligen en lite julig design eftersom det faktiskt snart är jul, även om man inte kan tro det när man tittar ut genom fönstret. 10°C är inte normalt i slutet av november! Förra året var det ju snö vid den här tiden! :S

Bowling

Hejsan ;)

Idag blev det ju bowling som vanligt. Det har blivit mitt, louises, emelies och martinas tisdagsnöje nu för tiden. Det är fritid som anordnar det och de kör in oss (8 i taget) till getinge, där bowlinghallen är. Vi betalar ingenting utan fritid betalar allt. Det gillas stort!

Det är en mysig liten bowlinghall med endast 4 banor. Hehe. Jag måste säga att man har ju förbättrats en del redan! Första gången fick jag äntligen till det med gången. (Jag har alltid gått fram och ställt mig längst fram innan) Så nu kan jag faktiskt gå fram och slå. Idag gjorde jag min första "Turkey" i hela mitt liv (vad jag vet). Turkey betyder att man slår tre strike (inte stroke som emma sa;)) på rad. Glad chey? Ohja! haha. Fick ihop totalt 445 poäng på ca 5,5 serier.

Imorgon är det nationella i engelska. Läs- och hörförståelse i 3 timmar.. skoj! Fast naah!

Idag har jag haft "fullt upp". Vaknade vid 10 och gick upp, åt frukost, och vid 11 åkte jag ner till torget för att klippa mig. När jag var klar hos frissören gick jag runt och tittade lite i affärer. Stötte på Anna, min Svenska- och Engelska lärare från högstadiet och såg även min gamla idrottslärare från låg- och mellanstadiet.

Efter en stund åkte jag hem och slappade lite tills mamma kom hem. Då blev det att åka till stallet och fixa maten (mamma vägde upp höet) och mocka, sedan snabbt hem igen (mamma skulle iväg). Hemma blev det sedan att äta tacos med Adam och hans kompis Kevin. Sen dess har jag suttit och läst/suttit vid datorn. Nu blir det att sätta sig framför tv:n med Adam och fredagsmys :)

Julkänslor!

Hejhej!
Julkänslor på hög nivå!! Åt precis en bit chokladkola som nanna hade bakat, vi brukar bara ha dem på julen så då kom julkänslan smygandes. Igår när vi åkte till järnvägsstationen i halmstad såg vi att några av träden inne i stan var klädda med ljus, så som det är på liseberg. Jul på liseberg öppnade igår och imorgon är det bara en vecka kvar tills första advent. Min paketkalender är färdigpackad och imorgon blir det upp till farmor och farfar och hämta den! Kan knappt vänta tills jag får öppna första paketet :D

Nu fattas bara att alla ljusstakar ska upp, snön ska komma och ljullåtar ska spelas på radion!

Jag älskar julen! <3


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu