Epsi

Nu är man nyduschad, härligt! Epsi (mikaelas hund) ligger på golvet och sover sött. Är ju hundvakt ikväll! Jag och Louise passar Epsi och Kenai (Mikaelas och Kinas hundar) Båda är hanar, men brukar komma bra överens, vi har ändå valt att ha hundarna på varsitt rum för säkerhetens skull. Om en liten sutund får hundarna följa med till stallet, då jag och Louise har kvällsfodringen idag. Så då blir det en liten promenad ;)


Stalltjänst

Halloj ;)

Har typ precis käkat mat med Louise. Halva första dagen på stalltjänsten är avklarad och jag är redan helt slut! Vi var inte klara i stallet förän ca 12, och vi ska tillbaka klockan 15. Då ska vi ta in hästarna, eftermiddagsfodra osv. När det är klart, ska jag och Louise rida ut en sväng, mysigt! :)

Senare i eftermiddag/kväll ska vi passa kinas och mikaelas hundar Kenai och Epsi. Det blir skoj! De får antagligen följa med till stallet ikväll eftersom vi har kvällsfodringen idag.

Imorgon har vi morgonfodringen, alltså börjar vi klockan 07.00 istället för 08.00.. sova tidigt idag kanske? hehe

Pusshej! <3

idol

Snart blir det att bänka sig i soffan framför Idol med Louise, Kina och Mickaela. Efter det får vi se vad som händer.. blir iallafall att sova tidigt idag, ska vara i stallet klockan 08.00 imorgon! :P

jävla skit prov!

FUCK!
Hade precis sista provet i matte B.. det gick skit rent ut sagt! Det handlade om grafer, pq-formeln, osv. Vi har knapt haft någon matte det senaste känns det som. Bad iallafall Åke rätta det och kolla om jag fick G. Han rättade det och jag hade inte ens lyckats skrapa ihop ett fucking G. IG blev mitt betyg. Mitt första IG på vääääldigt länge.. känns sådär roligt! -_-

;)

Hej! Igår gjorde jag rätt så mycket, så det kompenserades med en slappdag idag ;) haha

Igår åkte jag och martina in till halmstad och tittade lite i affärer, jag fick äntligen växlat in mina euro och så gick vi och åt lite. Martina år sushi, och jag fick smaka.. det var faktiskt inte så farligt! Dock inte rikitgt min favorit haha!
Sedan blev det donken för min del, det är mer i min smak ;) Sedan gick vi till bussen och efter ett stop på flygstaden för att handla lite godis mm, åkte vi hem till skolan.

Jag och martina åkte och hämtade gymnyckeln och gymmade i ca 1,5 timmar. Det var härligt :) Efter gymmet blev det mat och sedan satte vi oss på martinas rum och tittade på film. Vi tittade på Taken, The eye och sedan The animal. Alla filmerna var bra! Efter det gick jag till rummet och satte mig och tittade på ännu mer film. Kom inte i säng förän klockan var närmare 4 haha.. ooops!

Idag har jag knapt varit utanför rummet!! Har suttit och tittat på film i princip hela dagen. - Det är chill!! Imorgon börjar jag inte förän 12.45 så då blir det sovmorgon. - Det gillas

Halmstad

Hej! Nu är man nyduschad, ska snart äta frukost och vid 10 åker jag och Martina oín till halmstad (Fritid kör). Det ska bli kul att komma iväg en stud. Är ju kvar på skolan. Sedan ska jag försöka sno Emelies dator en liten stund och lägga över en film på mig hårddisk :) Försökte se filmen Flicka igår på youtube. Men efter att jag hade sett en liten bit i början så fanns det inga fler videor, snacka om att jag blev sur då! Det fanns bara massa Flicka 2 videor! GRRR!

Nej nu ska jag göra frukost!

Hejsvejs! <3

Svenska och träning

Hellllooooo ;)
Sitter här och skriver på svenskan som ska va klar imorgon.. bara en sak kvar dock, så det är rätt chill! Är helt slut i armarna efter boxningen i förbiddags och travet nu i eftermiddags. Vi var inne och körde på halmstadtravet idag. Det var skitväder rent ut sagt. Uppehåll när vi åkte dit, regn och blåst när vi körde och skälvklart uppehåll när vi hade kört klart. - Vädret måste älska oss!!

Jag hade iallafall Quidditch, en söt häst men dock väldigt stark!! Blev så himla trött i armarna efter att vi hade kört halva stunden. Då körde vi tillbaka till stallarna för att de som red monté skulle få en loten paus :P Jag passade på att korta mina tömmar (som förövrigt var väldigt långa innan). Dock blev de förkorta nu istället. -.- Men hann inte fixa det, Quidditch försökte reda sig hela tiden för han var så taggad och vi skulle köra ut på banan igen. Jag säger bara det.. dat är faktiskt bättre att ha för långa tömmar än lite för korta! HAHA.

Vi tog även tid när vi körde. När vi körde i tävlingsvarvet (efter pausen alltså) körde vi första varvet (första 1000 metrarna) på 1,34min och andra på 1,30 min. Alltså körde vi i snitt i 1,32 tempo :)

Gymmade även igår med Martina och Louise, så har lite träningsverk av det :P Nu jävlar ska jag komma igång med träningen! Beach 2012! hahah

Nej, nu måste jag fortsätta med svenskan ;)

5-Kamp med bästa klassen! <3

Hejsan! Sitter hemma i sängen och fick lust att blogga lite (var ju ett tag sedan sist :P)

Igår var vi på slottsmöllan i halmstad med klassen och hade 5-kamp. Haha det var riktigt skoj!!
Grenarna var följande:
1. Gigantiskt Fottbollsspel där vi var spelarna
2. Sumobrottning
3. Bungy basket (gummiband runt midjan som satt fast i väggen så skulle man springa fram och göra mål i basketkorgen)
4. Makanisk tjur
5. Megaboxning ("boxning" med stoooora handskar!)

<--- (sånt fast stort) Fotbollsspelet var jätte roligt men fick redigt ont i foten när jag och alicia sparkade på varandra istället för bollen! HAHAH! Men det bästa av allt var ju sumobrottningen och den mekaniska tjuren. Jag var dock lite kort för sumodräkten, den var så lång så jag gick nästan på den då och då, så snubblade typ. Men jag vann 3 av 4 matcher :D Den mekaniska tjuren var också väldigt rolig! Vi fick köra den två gånger var. Första gången klarade jag bara 18 sekunder. Efter varje 15:e sekund ökade svårighetsgraden, så jag trillade av på svårighetsgrad 2. Andra gången hade jag bestämmt mig för att sitta kvar betydligt längre.. och längre blev det! Satt kvar i hela 41 sekunder, och därmed kom jag på delad 1:a plats med Lasse :D Niiice!



Bungy basketen var ganska jobbig. Det riktigt sög i benen när man var klar. Inte bara det att vi hade ett gummiband som motstånd, det var ju en uppblåsbar bana också (typ hoppborgsliknande) så det var ju lite jobbigt att springa på. Men lyckades iallafall få i 8 bollar ;)



Våran sista gren var ju mega boxning. Jag fick köra mot alicia. Förlorade en match, och det blev oavgjort de två andra :)

Efter femkampen åkte vi till kärlekens pizzeria och åt mat. Jag åt kebbabtallrik och drack cola till det. De hade väldigt god mat där måste jag säga! :)



Nu ska jag titta på Heartland!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu