Eurostop

Om lite drygt en halvtimma åker jag och massa andra skogsbor till flygstaden för lite shoping och för att komma bort från skolan lite. Blir väl antagligen att käka mat på donken (inte för att jag har något emot det haha ;)) Vet inte om jag ska handla något speciellt, de andra ska iallafall handla mat vet jag!
Senare ikväll ska jag och louise kolla på film. Det är en svensk film med titeln Varg. Det är bl.a. peter stormare som är med i den. De såg på den i skolan igår men det missade jag ju så fick lånat filmen tills imorgon.
.
Hejsvejs!

Plugg och intervju

Tja!
sitter och känner mig rätt duktig.. kände att det var dags att ta tag i etiken. Så nu har man suttit och svarat på olika frågor. (Nu har jag dock paus, haha). Är på fråga 21 av 31.. sedan ska man aven skriva vilket ideal som passar bäst in på mitt svar.. det kommer antagligen vara det jobbigaste! hehe
Frågorna är väldigt blandade men man ska ju ta ställning i dem och svara efter sitt eget tycke. Så egentligen kan man ju inte få fel på det.. Som tur är är det bara en G-kurs. Jag läser ju den på egen hand och tog den för att få poängen och meritpoängen. Läraren satte så man bara kan få G på den, så det är ju inte så svårt!
-
I eftermiddag har vi biologi igen, har haft det hela dagen förutom denna lektionen.. Fast det är rätt chill! Jag fick gått igenom vad de hade gjort igår och sedan börja läsa igenom texterna. Jag var ju ledig igår och i måndags eftersom jag skulle på anställningsintervju igår.
-
Anställningsintervjuen gick förövrigt bra tror jag. Det var ju en gruppintervju så vi var 8 stycken som var där på intervju. Det första vi fick göra var att skriva varsinn namnlapp så vi kunde se vad de andra hette. Sedan skulle vi intervjua personen bredvid och ta reda på lite information om den i allmänhet. Vi fick några minuter på oss och sedan skulle vi presentera den andra personen.
-
Efter det skulle vi ta upp vad vi ansåg vara dålig service (i nya par) och efter det; vad vi tyckte var bra service (också i nya par). Det var ganska chill, och det gick mycket snabbare än jag tänkt mig!
Nu är det bara till att vänta och hoppas på att få jobbet!
-
Åkte ju till skolan efter ntervjun.. var framme ca 23.10 så det var ju bara att slänga sig i sängen direkt. Måste bara ge en väldigt stor hiss till busschauffören på 350 till harplinge (från brogatan i halmstad) på tal om bra service! Jag skulle betala en zon till för att min biljett gälde i halmstad men inte hela vägen till harplinge. När jag hade gått och satt mig såg jag att hon hade tagit betalt för vuxen och jag skulle ha skolungdom. Det gick och ta bort det men när hon skulle göra om så ville inte maskinen vara med. När vi hade åkt en bit till bad hon mig komma fram för att hon inte kunde släppa att det hade blivit fel. så hon kollade så att det inte hade dragits något. Så sa hon "Annars får jag betala tillbaka till dig med mina egna pengar!" så gulligt! Det kan man kalla bra service! Blev så glad av det lilla. (Nu hade det inte dragits några pengar så det var lugnt!)

The D day!

Hejsan! Idag gäller det.. Min första arbetsintervju! Vid kvart över fyra tar jag bussen ner till McDonald's för min allra första jobbintervju. Börjar bli lite smått nervös. Det är en gruppintervju, dvs att det är flera som är på intervju samtidigt. Hoppas verkligen jag får jobbet!!
Efter intervjun blir det att ta tåget ner till skolan. Det har vart riktigt skönt att vara ledig fram tills idag, har behövt dessa två extra dagarna efter göteborg horse show! haha. Det var lite slitsamt, men sååå värt det! ;)

Bilder

Här kommer lite bilder från Göteborg Horse Show! Förlåt för kvalitén, de är tagna med mobilkameran så ni får stå ut!
Morgonträning - torsdag

Ett av stallen


Fin liten Maskot som hänger där!


Malin Baryards Hörna, hon har alltid sina hästar där!

Nyfiken!

Pedeer Fredricsons hörna

Framridning (eller då höll de på med besiktning inför dressyren)

Lotterihästen Czardas (uttalas chardas)

Älskar hans bläs!!

Clinic

Dressyr

Lite info om czardas ;)

Bara jag som tycker att detta hindret är väldigt snyggt?

Blommor i stora lass!


Göteborg Horse Show sammanfattning + statistik

Hejsan!
Nu är detta årets tävlingar avslutade och alla har åkt hem! Mina arbetsdagar har vart långa och slitsamma men samtidigt väldigt roliga! Det är sådan härlig stämning bland allt folk i både publiken och personalen. Jag var ju med i lotterigruppen och jag måste säga att vi var riktigt grymma! De flesta gav 120% och även om dagarna var långa höll alla humöret uppe och fortsatte kampen om köpare. Det är så att vi hade en liten tävling inom gruppen. De 3 som sålde flest lotter, vann varsitt presentkort på hööks á 500,- Jag var faktiskt en av de lyckliga vinnarna! Dessutom var jag den allra bästa säljaren i år! Jag tog ledningen med ett helt block (100 lotter)! Jag sålde 19 block, den som kom 2:a sålde 18 block och den som kom 3:a sålde 16 block.
-
Tänkte ge er lite statistik over lotterna. Eftersom det var många som köpte lotter som frågade, så tog jag reda på detta;
-
Upptryckta lotter 2012: 35 000 st (350 häften á 100 st)
Sålda lotter 2012: ca 32 500 st (ca 325 häften á 100 st)
Lotter över: ca 2 500 st (ca 25 häften á 100 st)
Vintster totalt: 141 st
Hur många lotter jag sålde: 1 900 st (19 häften á 100 st)
Varav vinster av mina sålda lotter: 11 st (2 st presentkort på agrias akutväska, 6 st presentkort på hööks á 500,-, 2 st prenumerationer på tidningen ridsport och sist men inte minst 1 st presentkort på agrias hästtäcke)
-
I Lördags var det så sjukt mycket folk! Man kunde knapt röra sig inne på mässan i pauserna, skulle man handla något då, skulle man passat på när det var mitt i någon klass.. Gick nästan bara inne i arenan och lotterna sålde som smör i solsken! ;)
-
Vet ni vad rekordet på flest lotter av en persom på samma gång är (för mig)? - Jo det ska jag tala om! Det är på hela 22 lotter!! En lott kostar 20 kronor så ni som är snabba på huvudräkning har redan hunnit räkna ut att det blir 440,- Det är sjukt mycket pengar för att lägga ut på lotter!! Vet ni vad det värsta är? Personen som köpte detta.. hon kunde inte varit mer än 14 år! Hon var någonstans mellan 12 och 14 skulle jag tro. - Att hon fick köpa för allt det, det fattar jag inte.
-
Nu taggar vi nästa års göteborg horse show där det även är världscup final i både dressyr och hoppning! Det är riktigt stort att få ha det här i sverige och i göteborg! Annars händer det bara i las vegas! Så det är inget man kan missa.
-
Tack och hej, leverepastej! ;)

Göteborg Horse Show 2012

Hejsan!
Första dagen på Göteborg Horse Show avklarad. Nu är man hemma, trött och sliten, men det är det värt! Dock upptäkte jag att jag har haft på mig ett par skor som inte var bra för mig. Knäna värker, får leta fram några andra skor tills imorgon.
Dagen var väldigt rolig! Jag sålde väldigt många lotter för att vara torsdagen. Fick sålt nästan 3 häften á 100 lotter. Var väl ca 30 lotter kvar på det 3:e häftet. Till skillnad från andra så sålde jag riktigt bra!! Det var en som precis fick sålt 1 häfte och de flesta andra var bara på sitt 2:a. Känner mig rätt duktig.
Vid 15.30 gick vi till stallkontoret och fick oss en guidad visning av stallarna, framridningen, hinderparken/blommorna osv. Det var riktigt kul att få se allt och få se alla fina hästarna! Dock hade de en väldigt strikt regel som löd "Se men inte röra!!" ingen får röra hästarna. Detta är pga smittorisk och även så att vi inte ska kunna bli inblandade om någon häst skulle vara dopad. Den enda hästen vi fick röra var våran lotterihäst Czardas. Han är väldigt gosig och verkar lugn. Han reagera inte även om det var 8 lotteritjejer som trängdes för att få klappa honom. Sedan är hans bläs hur fräck som helst!!
Fick även träffat på Nicholai Hollesen 2 gånger, försökte få han att köpa en lott av mig men det ville han inte.. haha!
Nu sitter jag och nästan somnar här framför datorn.. dags att ladda batterierna inför morgondagen! Imorgon jobbar vi inte hela dagen, det är ganska skönt faktiskt.. det tar på kroppen av att gå runt där en hel dag. Imorgon börjar jag alltså 12 och slutar runt 21-22.
Godnatt allihopa, sov så GÖTT! ;)
(p.s. bilder kommer, orkar dock inte lägga upp dem nu xD)

Härlig dag

Halloj!
Idag var man uppe med tuppen!.. eller.. för att vara lov då! Vaknade vid halv 9 av att smsen rullade in. Har bombaderats med sms från olika personer hela morgonen, för tillfället ligger mobilen tyst. Den är väl helt slut för tillfället.. Längtar tills jag får min nya mobil föresten. Skall få grannens HTC Wildfire *happyface*, då kommer jag inte behöva sitta och radera sms stup i kvarten iallafall, på min nuvarande mobil jag jag ha ca 210 sms TOTALT sen är inkorgen full. Riktigt irriterande!
Denna underbara vårdag kommer spenderas hos pappa. Trevligt trevligt ;)

Long time, no seen!

Hejsan! Har haft ett ganska långt uppehåll nu, men har bestämt mig för att börja blogga igen.
Ny, fräch design (dock inte jag som har gjort den, laddade ner grunden och fixade om lite!) har jag också!
.
Idag har jag varit och hämtat ut backstagepass, matkuponger, fribiljetter mm inför årets göteborg horse show. Som ni säkert vet, så skall jag jobba där i år också. Det jag ska göra där, är att gå runt och sälja hästlotter. Jag gjorde detta förra året och det var väldigt roligt så nu taggar vi för årets tävlingar! På torsdag kör det igång och redan klockan 09.00 är jag på plats för att få all info, min ghs-tröja osv. Tävlingarna kör igång klockan 11 och är slut runt 23. Vet inte riktigt hur länge jag ska jobba, det får jag se på torsdag!
Håll i hatten göteborg, snart kommer vi!! ;)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu