Paddling osv med pappa (:

Hej! Det blev en lång dag hos pappa idag. Han kom och hämtade mig strax efter 10 och sedan åkte vi hem till dem. Det regnade när vi kom fram så vi tänkte att vi väntar och ser om det klarnar upp lite. Det gjorde vi så vid 12(?) gick vi ut och lastade på kanoten på taket på bilen och åkte till en sjö som pappa tänkte att vi kunde paddla i. När vi kom fram gick vi och kollade så det gick att sjösätta kanoten där (men fick gå ca 300m tills man kom till sjön). Det gick det så vi promenerade tillbaka, lyfte ner kanoten och bar iväg med den mot vattnet. Den var inte jätte lätt men vi hade bärremmar så vi kunde ha tyngden på axeln.

Det var kul att paddla men man kände det allt i axlarna och tricepsen, haha. När vi kom till andra sidan sjön (det var några km dit) började det småregna så vi satte oss och fikade tills det hade slutat. Sedan paddlade vi tillbaka och bar tillbaka kanoten, lastade upp den på taket och körde hem.

Efter en liten stund kom Nanna och då började vi göra iordning maten. Det tog ganska lång tid innan grillen kom igång, haha nanna var inte så bra på det! Men tillslut var maten klar och det var väldigt gott! Vi åt kött, potatisgratäng och sallad :)

Sen gjorde vi väl inte något speciellt, bara umgicks :P hehe




Nanna försöker få igång grillen :P



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu