Trip to Carmona

Hej!

Idag hade vi dagen off. För att "fira" det bestämde vi oss för att ta en trip till Carmona. En av städerna i närheten. Det tar ungefär 10 minuter med buss dit. Vi gick upp och åt frukost vid 9 för att sedan gå ut till bussen vid 10. De har lite dumt med tidtabellerna här.. det står bara när bussarna avgår från första stationen, inte när de ska vara vid den specifika hållplatsen vi skulle åka från. Efter att ha väntat på bussen i lite drygt 45 minuter kom vi äntligen iväg. Vi hade fått en beskrivning att efter 2 rondellen skulle vi hoppa av. Inte så svårt! Hem däremot var lite klurigare. Vi hoppade på bussen på samma ställe som vi hoppade av, men problemet var att vi visste inte vad hållplatsen vi skulle av på hette = Vi visste inte vad vi skulle säga till chauffören när vi skulle betala. Vi bestämde oss för att helt enkelt säga att vi skulle till Sevilla (slutstationen). Några kronor dyrare (1,1 euro dyrare) men skit samma! :P

Inne i Carmona gick vi runt och kollade i lite affärer och så. Jag fick hittat mig en tröja, ett nagellack, silvertejp (tejpa gympaskorna xD), tofsar, Solglasögon, tvål och en liten handduk.. tror det var det. Vi hittade även ett hyfsat mysigt fik där vi åt vääldigt goda crossant (stavning?)-likande saker.

Vi var inte i Carmona så länge, det var lite dåligt med bussar nämligen och vi orkade inte vänta till 16.30 bussen, så vi tog den som gick 13.30 tillbaka istället.

Väl hemma gick vi upp to the pool ;). Den var inte "igång" men vi lade oss i solstolarna och gottade oss i värmen från solstrålarna. Resten av dagen har spenderats med att läsa och bara ta det lugnt!

Bilder får ni imorgon för nu måste jag sova.
Hoppas ni har det bra där hemma! :)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Postat av: Malin Gustavsson

vi har det bara bra här hemma.. dock regnigt 6 kallt. låter som ni har det fantastiskt bra. LYLLOSAR....NJUT!
puss älskar dig

2012-10-08 @ 09:23:47
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu