Torsdag

Godkväll!
Idag har det blåst väldigt mycket och på eftermiddagen öste regnet ner och blixtar lyste upp himlen..

Dagen började med krattning som vanligt. Vid halv 9 blev det lite små-stressigt när Vivi ringer och berättar att hon helt hade glömt bort att Rafael Soto (OS-silver medaljör i dressyr) skulle ha lektion för turisten. Han var redan där och hon bad oss göra iordning Seneca så fort som möjligt. Som tur var, var han inte så väldigt smutsig. De vill nämligen att man tar bort alla fläckar inför lektion. När seneca var klart återgick vi till att kratta en liten stund innan frukosten. Vi blev inte klara så efter frukosten blev det att göra klart.

Eftersom det bara är en turist här nu, som rider iallafall. Hennes man är med också, men han rider inte :P Så är det väldigt lite att göra. Även idag var vi klara vid ett-tiden. Så det blev lång lunch igen.

Vid två ropade Jane på oss och sa att Peaches sprang lös. Peaches är en liten B-ponny som har någon skada på frambenen. Hon borde inte kunna springa för tillfället och ännu mindre rymma från boxen. hennes box består av tre väggar och två pålar som sitter över ingången. På något sätt hade hon lyckats dra ut järnbulten på den översta pinnen, ur väggen, så att hon på det viset kunde kliva över den lägre pinnen och rymma. Sneaky häst!!!!

Efter lunch öste regnet som sagt ner och det var dags för våran lektion. Idag hade jag en häst som heter Corsario. Eftersom det regnade så mycket beslöt vi oss för att göra iordning dem inne i boxarna. Corsarios saker är i den stora sadelkammaren så det var bara för mig att gå ut i regnet för att hämta dem.

Även om det ragnade på oss och man, stundvis inte hörde vad Vivi sa när vi red, var det en rolig lektion. Corsario var ganska mysig att rida, lite seg i skritten och stundvis ganska hög i formen, men ändå gillade jag honom. Även idag fick vi träna på half-pass i trav och galopp. :)

Resten av eftermiddagen/kvällen har vi bara suttit inne.
Imorgon är det fredag igen och snart är det bara två veckor kvar tills vi åker hem!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu