Tisdag

Hejhopp!
Idag har det varit helt underbart väder! Solen har strålat och det har varit runt 27°C. Nu när det inte är så lång tid kvar, och det ser ut att regna stor del av veckan, så får man passa på att vara ute i solen och värmen så mycket som möjligt!!

Förmiddagen spenderades med att mocka, kratta, sopa mm. Nu på förmiddagen var det ingen häst som skulle göras iordning, då de åker in och kollar på en hästshow på tisdag förmiddagar.

Vid halv 1 var det dags för ridlektion för oss. Idag hade jag Arco igen. Det gick lite bättre idag, men jag kan ju inte direkt säga att det kändes bra. Han var fortfarande väldigt seg, vilket är konstigt, då han är ganska känslig. Men han lyssnar inte så mycket på framåtdrivande hjälper. Galoppen är dock väldigt bekväm!! Man kan nästan bara sitta passiv och bara hänga med.

Efter lektionen tvättade vi vattenkoppar och gjorde lite annat småpyssel innan lunchen.

Maten var underbart god som vanligt!! Man kan inte klaga alls! Jag skulle verkligen inte tacka nej till att äta den maten hela tiden!

På rasten satte vi oss ute i solen och gottade oss. Snart åker vi hem, och då vill man ju inte vara allt för blek ;) haha

Det enda som var efter lunch var att göra iordning en häst inför och efter lektion, mocka och sedan sopa och göra snyggt i stallet.

När allt var klart bytte vi om och traskade till macken för att köpa vatten och godis ^^

Nu är det dags för att sjunka ner i drömmarnas värld!
Godnatt på er där hemma!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu