Söndag

Hej!
Även igår strulade internet. Lite tröttsamt.
Eftersom det var söndag var det bara vi här. Vi hade inte fått något schema, så vi bestämde själva vad vi skulle göra.

Direkt på morgonen släppte vi ut tre hästar: Trajano, Corsario och Arco. De blev väldigt glada över att komma ut!! När de var ute tog vi och började putsa sadlarna och tränsen som hade använts under veckan. Vi började i "Lilla sadelkammaren" (den som är i stallet). När allt var putsat och fint där gick vi och åt frukost.

Efter frukosten putsade vi utrustningen i stora sadelkammaren och snyggade till lite där inne.

Andres var tillbaka över helgen så vi behövde inte mocka eller något sådant. Däremot sopade vi rent i stallet och snyggade till lite där också. Det blåste väldigt mycket så vi gav upp hoppet om att kunna kratta något, det fick bli morgondagens jobb! Caty hade nämnt att Traviata's och Arco's manar behövde ryckas. Eftersom Arco var ute började vi med Traviata.

När stallet var snyggt och Traviata var färdig-frisserad tog vi "rast". Även om det blåste ganska kyligt, så var solen framme, så resten av förmiddagen spenderades utanför rummet i solen, det var hyfsat vindstilla där faktiskt.

Vid 12-halv 1 bytte vi hästar som var ute. Trajano, Corsario och Arco fick gå in igen och Traviata, Seneca och Foreña fick gå ut. Jag filmade när vi släppte Foreña, film kommer så fort jag kommer hem :)

Nu var det Arcos tur att få manen ryckt. Vi visste inte hur kort de ville ha den, så den fick bli lite längre än vanligt. När han var klar slutade vi för dagen (förutom att vi skulle ta in de hästarna som vi släppte ut vid 4-tiden)

Det var en ganska mysig dag faktiskt! :)

Sedan


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu