Sevilla

Idag var vi lediga. Vi gick upp vid 9 för att äta frukost och sedan strax innan 10 gick vi till busshållplatsen för att ta bussen till Sevilla. Vi hade ingen aning vart vi skulle hoppa av inne i Sevilla, så vi körde på taktiken; där det ser ut att finnas affärer, där hoppar vi av!

Den taktiken funkade faktiskt väldigt bra! Vi kom rätt direkt. På vägen såg vi bl.a. Lidl, Media Markt, DHL mm. Hmm.. åkte vi tillbaka till sverige? ;) Sevilla bjöd på många bra affärer, Emelie blev helt lyrisk i speciellt två av dem: Pull & Bear och Stradivarius.

Runt omkring och inne i shopingcentret fanns det människor som "klädde ut sig" till statyer (ni fattar vad jag menar), de stod där stilla och så. På vissa ställen utförde de små shower.

Vid 12-tiden tog vi en fika på McCafé. Macarons och frappe de chocolate. Supergott, blev lite sött i slutet dock ^^

Seis Macarones y Freppe de Chocolate!

När vi hade gått igenom hela centret gick vi för att leta upp en mataffär och ett apotek. På apoteket köpte vi myggmedel, nu jävlar ska de sluta bita oss!! ;)

I mataffären blev det äpplen, jordgobbar och godis. Någonting som var väldigt konstigt, var att innan man gick in i affären var man tvungen att plasta in påsarna man hade. Det låg plastpåsar vid ingången och en sak som bränner ihop öppningen på påsarna.
En annan sak som var väldigt udda som jag kom på, var att i en av affärerna, när man skulle testa kläder, så skrev de upp med whiteboard-penna på en spegel som satt utanför varje bås, ens namn (förnamn bara) och antal kläder.

Det jag fick inhandlat idag var nagellack, en snygg och skön tröja, myggmedel (<3), Aloe vera gel, balsam, nagellacksremover, och det i mataffären.

Vi gick runt på lite (ofrivillig(?)) sightseeing också. Vi försökte leta efter en katedral som Raul hade nämnt. Sedan tappade vi halvt bort oss, men vi klarar allt! Inga problem att hitta tillbaka! ;)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu