Onsdag!

Hej!
Idag började vi lite tidigare än vanligt.. En av turisterna skulle ju åka idag, men hon ville hinna ha en lektion innan hon åkte. Hennes lektion skulle börja klockan åtta, det betydde att vi behövde börja vid halv åtta för att hinna göra iordning hästen. Det var inte lätt att se smutsen på hästen då det fortfarande var mörkt ute. När lektionen var över och vi tog hästen igen (nu hade det hunnit bli ljust) såg vi att hästen vi trodde var ren, inte alls var det! Haha! Jaja.. sånt händer ;)

Efter frukost var det göra iordning hästar som gällde. vid Ett-tiden var lektionerna klara, så vi fick lång lunch!!
På eftermiddagen var det bara en lektion, och den var för oss. Jag red Aladin igen. Idag måste jag säga att det gick ruskigt bra. Galoppen blev så fin, inte det rusadet som han ofta har. Övergångarna var också betydligt bättre. Han sprang inte in i galoppen lika mycket som innan och eftersom det inte gick lika fort, var avsaktningarna också betydligt bättre.
Det märks att de har börjat avancera våra lektioner lite mer nu, villket är roligt! Innan har v mest tränat leg-yielding (skänkelvikning), shoulder-in (öppna) och traviere (sluta, (vet inte om det är sättstavat)). Idag fick vi även göra half-pass (som sluta, men att man rör sig i sidleds, som i skänkelvikningen). I slutet av lektionen gjorde vi även lite kadrilj (dvs. att vi red ett litet "program" där vi utförde olika rörelser samtidigt bredvid/mitt emot varandra). Det var riktigt roligt! Aladin fattade inte riktigt vad som hände, han hade aldrig gjort det innan. Det blev ett flertal "krockar" när vi skulle rida bredvid varandra, så nära som möjligt. Det är tur att hästarna är snälla!! :)

Jag hoppas vi får göra det fler gånger. I slutet gick det riktigt bra! Aladin fattade poängen och slutade vingla ^^

Nu säger jag godnatt!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu