Gårdagen

Hejhej!
Igår var en varm och härlig dag. Vi hade fullt upp med att fixa hästar, som är våran huvudsakliga uppgift. På morgonen skulle fyra hästar göras iordning inför uteritt. Sedan flöt dagen på med lektioner. När Uteritten kom tillbaka var det snabbt upp och hjälpa till att ta av all utrustning och sätta fast hästarna, och sedan spola av dem då de blir väldigt svettiga i denna värmen. Medan jag stod och spolade av en av hästarna, körde det förbi en lastbil utanför på vägen.. och Handsome (en häst som kan vara lite skygg och dra när han sitter fast) fick panik och slet sig. Det är i dessa lägen man är glad för att hela stället är instängslat. Ingen kom till skada som tur var!

Resten av dagen flöt på utan några incidenter. Även igår blev en lång dag. Vi var inte klara förrän strax efter åtta på kvällen.

Även om vi slutar så sent, så är det inte jobbigt, vi har mycket små-pauser under dagen. Och sedan att våran lunch är så sen (14.30) så känns det inte att det är så sent som det faktiskt är ;)

Efter middagen (20.30) traskade vi till macken för att köpa vatten. Sedan blev det att slappa fram tills vi gick och la oss!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu