Gårdagen

Hej!
Igår var en lugn dag. Som förra söndagen gick vi upp vid 8 för att få krattningen avklarad innan solen och värmen kom. Efter att vi hade krattat klart tog vi och gjorde oss frukost. Nu har man faktiskt börjat längta efter baguett-frukosten med jordgubbsmarmelad, apelsinjuice och varm oboy. Vi har fått det varje dag, första veckan tyckte jag att det blev tjatigt, men nu längtar jag efter det! Hehe.

När vi var mätta och belåtna gick vi och checkade av nästa sak på listan; putsningen. All utrustning i lilla sadelkommaren som hade använts skulle rengöras och tre träns och sadlar i den stora.

När det var klart var det dags att bada hästar. Det var fyra som vi skulle bada helt (kroppen, manen och svansen) och två som vi bara skulle tvätta kroppen på. Vi var klara med allt vid ett-tiden. Då gick vi och bytte om och lade oss vid poolen och gottade oss i solen. Ett dopp blev det allt, även om vattnet är ganska kallt.

Resten av dagen tog vi det bara lugnt och vilade upp oss inför vecka 3!
 
Just det! Igårkväll var tamborill lite dålig. Han har varit lite krasslig till och från sedan i fredags. Igår låg han ner mycket och även rullade lite. Vi var ute och tittade till honom till och från. Igår när han började rulla sprang jag och hämtade emelie, jag försökte nämligen få upp honom men lyckades inte. Det började ösregna när vi stod där. Efter en ganska lång stund ställde han sig upp och stod kvar. Då bestämde vi oss för att det var lugnt att gå in igen. Nu idag (måndag) varkade han mycket bättre iallafall! Skönt det!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu