Fredag!

Halloj!

Idag är det fredag, det betyder snart helg! I morse kom Rafael Soto, OS-silver medaljör i Dressyr, hit och hade två lektioner. Det var väldigt roligt att sitta och titta på! Tänk att få träna för honom.. det hade vart något!

Hela förmiddagen blev lite velig, då vi hade fått ett schema med tider, men de hölls ju inte (som vanligt ^^) så vi visste inte riktigt när hästarna skulle vara klara. Ibland fick de stå en liten stund, då vi trodde de skulle användas tidigare än de gjorde. Menmen, det fick gå! ;)

Idag red alla på förmiddagen så man kan i princip säga att vi slutade vid lunchtid. Vid 5 skulle vi dock ha lektion. Även idag red jag Aladin. Jag känner att det går bättre och bättre för varje gång jag rider honom. Det är jätte roligt! Han är mycket lugnare i galoppen, idag var han dock lite "hängig" i munnen. Han hängde sig lite på bettet emellanåt.

När vi hade ridit klart var det bara att plocka undan och sedan var vi klara. Helt lagom dag! ;)

Imorgon är vi lediga och då ska vi ta bussen till Sevilla. Får se hur detta går! Nu vet vi iallafall vad hållplatsen här vid epona heter. Los Nietos.

'
Aladin, hästen jar rider för det mesta.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu