Dag 4!

Hello ;)

Nu medan jag kommer ihåg det, så måste jag berätta en lite smått rolig sak som vi upptäckte häromdagen. Jo, de har badkar som vattenkar i hagarna, inget konstigt med det, men vet ni vad det är i badkaren utöver vatten?? - Jo fiskar!, ja ni läste rätt! Det är fiskar i. Har ännu inte frågat varför de har det i, men ja.. xD

Idag var första dagen då vi jobbade "som vanligt", dvs att vi började klockan 8. Då skulle vi kratta på ett av alla ställena som Vivi hade skrivit upp. Vi kommer antagligen pricka av ett ställe om dagen. Idag blev det A, imorgon ska vi kratta E. Till klockan 9 skulle vi även ha gjort i ordning Naranjeño, en av hingstarna.
 
Klockan 9 är det sedan frukost, som hittills har bestått av samma sak varje dag. - En baguett som har fått en krispig yta i ugnen med jordgubbsmarmelad, varm oboy och apelsinjuice!
 
Efter frukosten är det dags att fixa hästar inför ridning, och efter hand som de är klara, fixa dem efter ridning också
.
 
Idag har det varit ruskigt varmt! Det roliga är att jag och emelie svettades som grisar, och de som bor här typ, nja, det är väl inte så varmt! hehe
 
Vi ska ju få en ridlektion om dagen, i måndags hann vi inte med det, och samma sak idag (vi klagade inte direkt, hade knappt orkat rida ändå xD), det betyder att vi har två lektioner innestående nu ;)
 
ödlor finns det gott om här!
 
Nu säger jag godnatt för denna dagen! :*
 

 
 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Postat av: Malin Gustavsson

cool ödla. :) verkar som ni gör ett fantastiskt bra jobb. kram på er.

2012-10-08 @ 09:27:08
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu