One week done, one week left!

Hejsan! För en stund sen, åt man en go frukost/lunch bestående av äggröra och bacon. - Smaskens! Och så har man även hunnit städa rummet.
-
Vaknade strax innan 12 och strax efter 13 gick vi och åt. När vi kom tillbaka kände vi att det var dags att sopa rent golvet, det låg massa smuts på det! Nu ser det fint ut igen. Resten av dagen kommer väl antagligen bli väldigt chill. Ska inte göra något speciellt, bara vara! - Det har vi förtjänat efter denna veckan! ;)
-
I måndags började vi 05.30 och slutade strax innan 18 (Rast 06.30-08.00 och 13.00-15.00) Resten av veckan fick vi börja 06.00 istallet och slutade strax innan 18. (Enda skillnaden var att första rasten var från 07.00 istället för 06.30 och att vi började en halvtimma senare på morgonen). Det var faktiskt väldigt gött!
-
De två första dagarna vär ganska jobbiga men sedan tyckte jag att det bara blev slappare och slappare.. antagligen för att man vande sig vid arbetet. Under veckan har de även visat hur de lindar, knoppar (med ett gummiband!) och även hur man lyfter benen på föl. Det var jättekul att få göra det och väldigt lärorikt!
-
Jag knoppade på en häst son heter Hohenstaufen, en gosig hingst!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu