Praktik @ Tullstorp Dresage Stable

Hejsan!
Nu har man praktiserat två dagar på tullstorp.. Igår började vi 05.30 med att morgonfodra, mocka (vi behöver inte mocka, det gör de som jobbar här!), halma/lägga in nytt spån, sopa osv. Vid halv 7 gick vi och åt frukost och sedan hade vi rast tills 8. Vi hade lunch vid 13 - 15 och sedan slutade vi vid strax innan 18. Under dagen fick vi tvätta vattenkoppar och krubbor, borsta hästar, ta ut fölen, linda upp lindor, mocka hagar, sopa, sopa, sopa och sopa (osv). De är sjukt noggranna med sopningen! Det får inte vara det minsta smutsigt. Vi kommer vara proffs på att sopa efter detta! - eller vad säger du emelie? ;)
-
Idag fick vi "sovmorgon" och började klockan 6 istället för 05.30.. det var bara för att vi var så snabba! - Grymt! Morgonen började likadant som igår, förutom att vi inte gav dem nytt spån eftersom de fick mycket igår. Resten av tiderna var som vanligt. Vi fick mocka runt gödselcontainern (den byttes idag), Borsta hästar, Ida-Linn (beridare) visade hur de gjorde när de lindade nattbandage och ridbandage. Det var riktigt kul, hon använde en metod för att få fast padden som jag aldrig har tänkt på! Det var skit smart. Hon höll upp padden i kortsidan och så rullade hon ut en bit av lindan, la den längs padden och rullade ihon padden, sen var det bara att börja linda (som om man inte hade någon padd). Eftermiddagen var så himla härlig. Det var lugnt och mysigt, inte så mycket att göra så man behövde inte skynda sig eller någonting. Vi kan ju hoppas att alla eftermiddagar blir så! hehe.
-
Skrev föresten i det förra inlägget att det kommer bilder.. vet inte om det kommer det, de vill nämligen inte att man lägger ut massa bilder, kanske kan slänga upp någon bild men vill ni se bilder, får ni komma till mig och kolla på min dator eller något!
-
Vi hörs!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Postat av: the one and only

kommer?.... vi ÄR redan proffs hehe ;)

2012-04-17 @ 22:19:43
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu