Hoppning och flygstaden :P

Hejsvejs ;)

I eftermiddags blev det lite hektiskt.. vi hade ju ridning, då vi skulle hoppa. Vi gjorde all stalltjänst först och sedan hoppade båda grupperna tillsammans (var 8 st i hela stora ridhuset som är 22x80m, så det var lugnt!). Jag hade då Karill.. en valack jag inte riktigt kommer överrens med om man säger så. Han slänger med huvudet hela tiden och är väldigt lång i halsen. Visst, han hoppar ganska bra men det är mellan hindrena han är jobbig.

I alla fall. Jag, hanna, emelie (skulle till flygstaden och handla) och hygert (som skulle hem) skulle med bussen som gick halv fem så det blev lite stressigt där i slutet. Vi var klara med ridningen ca kvart i fyra så då var det in och snabbt som tusan sadla/tränsa av och borsta hästarna och slänga på täcket. Efter det gick vi hem och bytte om och sedan åkte vi till flygstaden.

Väl på flygstaden gick vi först och handlade, det blev storhandling, 3 korgar i en kundvagn haha alla hade varsinn. Efter att vi hade handlat gick vi till max och åt mat och efter det gick vi till Maxi och köpte extrapåsar och emelie köpte tuggummi. När vi hade gjort det och packat om lite, gick jag och tog ut pengar och sedan gick vi och satte oss och väntade på bussen. När vi satt där sa emelie; var inte det där en plönningebuss? Vi gick och letade efter den och hittade den strax innan han som körde kom tillbaka. Som tur var fick vi skjuts, så vi slapp både betala, vänta och gå från harplinge!!


Öronen bakåt som vanligt här ja! haha





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu